Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından VfB Stuttgart'ta oynayan milli futbolcu Tunay Torun, tatilini geçirmek için memleketi Samsun'a geldi.
Salıpazarı Belediye Başkanı Halil Akgül'ü ziyaret eden milli futbolcu Torun, Almanya'da doğup büyümesine rağmen fırsat buldukça memleketine geldiğini söyledi.
Takımıyla 2 yıl daha sözleşmesinin bulunduğunu ancak ileride Türkiye'de futbol oynamak istediğini belirten Torun, Türk futbolunun popülaritesinin her geçen yıl artarak yükseldiğini, Süper Lig'in takip edilen bir lig olduğunu ifade etti.
Akgül ise ilçenin bir evladı olan milli futbolcuyu aralarında görmekten dolayı büyük mutluluk duyduğunu kaydetti. - Samsun
Son Dakika › Yerel › Tunay Torun, Tatil İçin Memleketi Samsun'da - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.