Tunçbilek'te Linyit Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika
Yerel

Tunçbilek'te Linyit Kültür ve Sanat Festivali

Tunçbilek\'te Linyit Kültür ve Sanat Festivali

Tavşanlı'nın Tunçbilek Beldesi Belediyesi tarafından bu yıl 9.düzenlenen Linyit Kültür ve Sanat festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

02.07.2013 14:59

Tavşanlı'nın Tunçbilek Beldesi Belediyesi tarafından bu yıl 9. düzenlenen Linyit Kültür ve Sanat festivali, renkli görüntülere sahne oldu.

Festival'de Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Saz ve ses sanatçılarının konseri yoğun ilgi görürken, Halk Eğitim Merkezi Folklor ve Kütahya Evliya Çelebi Mehteran takımı konseri de ayakta alkışlandı.

Festivalin 2 gün sürdüğünü kaydeden Tunçbilek Belediye Başkanı Mutahhar Temel, "Tunçbilek Belediyesi olarak 9. düzenlenen olan Kültür ve Sanat Festivali için aylar öncesinden hummalı bir çalışma içerisinde bulunduk. Kültür Bakanlığı Türk Halk Müziği ve Türk Sanat Müziği Saz ve Ses Sanatçıları birbirinden güzel türkü ve şarkıları ile belde sakinlerini coştururken, Halk Eğitim Merkezi Folklor ve Kütahya Evliya Çelebi Mehteran takımı konseri belde sakinleri tarafından ilgi ile izlendi. Ayrıca Tunçbilek beldemizdeki 12 çocuğumuz nezih bir sünnet töreni ile erkekliğe ilk adımlarını attılar. Kısacası Tunçbilek beldesi 2 gün boyunca dopdolu 2 gün yaşadı. Belediye olarak bizi en çok sevindiren ise belde sakinlerinin bu yıl 9.cusu düzenlenen Kültür ve Sanat festivaline halkımızın firesiz iştirak edip, festivalimize sahip çıkmış olması oldu" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Tunçbilek'te Linyit Kültür ve Sanat Festivali - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement