Turgutlu Belediye Başkanı Akın'ın 4'üncü Yılına Özel Video Hazırlandı - Son Dakika
Yerel

Turgutlu Belediye Başkanı Akın'ın 4'üncü Yılına Özel Video Hazırlandı

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın’ın başkanlık görevine gelişinin 4’üncü yılına özel bir video hazırlandı. Dört yıl boyunca kente kazandırılan projelerin ve hizmetlerin yer aldığı video, Başkan Akın’ın ve Turgutlu Belediyesi’nin sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

02.04.2023 14:19  Güncelleme: 14:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Turgutlu Belediye Başkanı Çetin Akın'ın başkanlık görevine gelişinin 4'üncü yılına özel bir video hazırlandı. Dört yıl boyunca kente kazandırılan projelerin ve hizmetlerin yer aldığı video, Başkan Akın'ın ve Turgutlu Belediyesi'nin sosyal medya hesaplarında yayınlandı.

Başkan Akın'ın göreve gelişinin 4'üncü yılını kutlamak için video yayınlandı. Turgutlu'da 2019 yılından itibaren devam eden 'hizmet dönemi'ni içeren ve "2019'da 'Martın sonu bahar' demiştik, Turgutlu'ya baharı getirdik. İlk günkü heyecanla bu güzel kente hizmet etmeye devam edeceğiz" mesajıyla paylaşılan videoda, kente kazandırılan projeler, insan odaklı hizmetler ve yaşama geçirilecek çalışmalar yer aldı.

Başkan Akın, "Hemşehrilerimizin tercihleriyle seçildiğimiz 31 Mart 2019 tarihinden beri güzel kentimiz Turgutlu'muza hizmet ediyoruz. İnsan odaklı, şeffaf, katılımcı ve demokratik yönetim anlayışını hakim kıldığımız bu dört yılda hayata geçirdiğimiz birçok proje, yaptığımız çalışma ve hizmetlerle insan odaklı sosyal belediyecilik anlayışının en güzel örneklerini kentimizde yaşattık. 'Her şeyden önce insan' diyerek dört yıl boyunca her bir vatandaşımızın sağlıklı, mutlu, huzurlu olması için durmadan çalıştık. Bundan sonraki süreçte de büyük ve güzel ailemiz Turgutlu'muz ve hiçbir ayrım gözetmeden tüm hemşehrilerimiz için tüm gücümüzle, imkanlarımızla çalışmaya, hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Turgutlu Belediye Başkanı Akın\'ın 4\'üncü Yılına Özel Video Hazırlandı
Kaynak: ANKA

Son Dakika Yerel Turgutlu Belediye Başkanı Akın'ın 4'üncü Yılına Özel Video Hazırlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement