Turizm Fakültesi Öğrencileri Yemek Yarışmasından Madalya ile Döndü - Son Dakika
Yerel

Turizm Fakültesi Öğrencileri Yemek Yarışmasından Madalya ile Döndü

Turizm Fakültesi Öğrencileri Yemek Yarışmasından Madalya ile Döndü

Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) tarafından Alanya'da 24-26 Ekim 2013 tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleştirilen 'Altın Kepçe Yemek...

01.11.2013 11:15

Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, 'Altın Kepçe Yemek Yarışması'ndan 4 gümüş madalya ile döndü

Nevşehir Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Altın Kepçe Turizm ve Aşçılar Derneği (AKTAD) tarafından Alanya'da 24-2 6 Ekim 2013 tarihleri arasında üçüncüsü gerçekleştirilen 'Altın Kepçe Yemek Yarışması'na katılarak hünerlerini sergiledi.

Yarışmanın 'Üniversitelerarası Tavuk Etabı'nda dereceye giren Nevşehir Üniversitesi öğrencilerinden İlker Aksoy gümüş madalya kazanırken, aynı yarışmanın 'Üniversitelerarası Ekip Etabında' ise yine İlker Aksoy ile ekip arkadaşları Yağmur Kurt ve Onur Bolaca gümüş madalya elde etti.

'Altın Kepçe Yemek Yarışması'na katılan öğrenciler, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zeynep Aslan nezaretinde Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç'ı makamında ziyaret etti.

Yarışmaya katılan öğrencilerden yarışma hakkında bilgi alan Rektör Prof. Dr. Filiz Kılıç, öğrencileri göstermiş oldukları performanstan ve başarıdan dolayı tebrik ederek başarılarının devamını diledi.

Rektör Kılıç ziyarette ayrıca dereceye giren öğrencileri teşekkür belgesi ile ödüllendirdi. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Turizm Fakültesi Öğrencileri Yemek Yarışmasından Madalya ile Döndü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement