Türk Amerikan Derneği'nden Aydın Valisi Coş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Türk Amerikan Derneği'nden Aydın Valisi Coş'a Ziyaret

Türk Amerikan Derneği (TAD) Yöneticileri, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

11.08.2011 14:03

Türk Amerikan Derneği (TAD) Yöneticileri, Aydın Valisi Hüseyin Avni Coş'u ziyaret etti.

TAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Seçkin Arıkan, Genel Müdürü Dilek Dengizek Ersanal, Aydın Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Hüseyin Aksu, TAD Aydın Koleji yöneticilerinden oluşan heyet Coş'a hezaket ziyaretinde bulundu.

Aydın'ı ilk kez ziyaret ettiklerini ifade eden Seçkin Arıkan, "Türk Amerikan Derneği olarak bu yıl 60. yılımızı kutluyoruz. Aydın Eğitim ve Kültür Vakfı ile sadece isim hakkı değil, bir eğitim işbirliği yaptık. Sadece bir okul açıp ismini koymak değil, eğitim anlamında çok daha fazla katkı sağlamak istiyoruz. Bunun içinde en iyi ortağımızın eğitimdeki tecrübesi ve katkısıyla Aydın Eğitim ve Kültür Vakfı olacağını düşündük. TAD okullarını ilk olarak Aydın'da açıyoruz. Fakat diğer illerde de bu sesin duyulacağını ümit ediyoruz" dedi.

Vali Coş da "Artık dünyamız sanayi toplumu olmaktan çıkıp bilgi toplumu olmaya doğru gidiyor. Bunun değişim sorunlarını, sancılarını ve sıkıntılarını her alanda yaşıyoruz. Özellikle geleceğimizi emanet edeceğimiz gençlerimizin iyi yetişebilmesi her şeyden önemlidir. Bunu gerçekleştirebilmek içinde bu konuda özverili, yetkin ve tecrübeli kuruluşların işbirliği yapması, devletin gözetim ve denetimi altında bu konuda çağdaş yöntemleri de kullanarak gençlerimiz, çocuklarımızı göz bebeklerimizi en iyi şekilde eğitilmesi hepimizin arzusudur" diye konuştu.

- AYDIN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Amerikan Derneği'nden Aydın Valisi Coş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement