Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Serin: "2011 Yılı Kamu Çalışanlarının Hakları İçin Verilen Çetin Mücadelelerle Geçti" - Son Dakika
Yerel

Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Serin: "2011 Yılı Kamu Çalışanlarının Hakları İçin Verilen Çetin Mücadelelerle Geçti"

Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Mehmet Serin, 2011 yılının kamu çalışanlarının hakları için verilen çetin mücadelelerle geçtiğini belirtti.

03.01.2012 11:07

Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Mehmet Serin, 2011 yılının kamu çalışanlarının hakları için verilen çetin mücadelelerle geçtiğini belirtti.

Serin, yaptığı yazılı açıklamada, sendika olarak Türk memurunu sarmakta olan ateş çemberini parçalamak için çok mücadele verdiklerini savundu.

2012 yılının memurlar haklarında kısıtlama yapmak isteyen işbirlikçiler için daha çetin geçeceğini öne süren Serin, şunları kaydetti:

"Memurların haklarını kısıtlayan bu kişiler karşılarında daha önce olduğu gibi inançlı, daha güçlü ve daha kararlı bir Türk Eğitim-Sen görecekler. 2011 yılı kamu çalışanlarının hakları için verilen çetin mücadelelerle geçti. Bu yıl milli birlik ve bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlar ve memurumuzun haklarında kısıtlama yapmak isteyen bozguncu, işbirlikçi ve yapbozcular için çok daha çetin geçecek."

- KARAMAN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Eğitim-Sen Karaman Şube Başkanı Serin: '2011 Yılı Kamu Çalışanlarının Hakları İçin Verilen Çetin Mücadelelerle Geçti' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement