Türk Eğitimsen'liler Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Türk Eğitimsen'liler Yemekte Bir Araya Geldi

Türk Eğitimsen\'liler Yemekte Bir Araya Geldi
27.03.2012 11:14

Türk Eğitim - Sen Kastamonu Şubesi, istişare toplantılarına Milli Eğitim Müdürlüğü'nde ve okullarda görev yapan üyeleriyle devam etti.

Türk Eğitim - Sen Kastamonu Şubesi, istişare toplantılarına Milli Eğitim Müdürlüğü'nde ve okullarda görev yapan üyeleriyle devam etti.

Şerife Bacı Öğretmenevi'nde gerçekleştirilen istişare toplantısında konuşan Türk Eğitim-Sen Kastamonu Şube Başkanı Nedim Afacan, eğitim çalışanlarının bir bütün olduğunu belirterek, Milli Eğitimin her kademesinde görev yapan personelin ülkenin geleceğine hizmet ettiğini söyledi. Geleceğinin şekillenmesinde önemli görevler üstlendiklerini belirten Afacan, Türk Eğitim-Sen'in ilk defa hizmetli kurultayını topladığını seçilen heyetin Milli Eğitim Bakanı ile görüştürülerek sorunların direk bakana aktarıldığını kaydetti. Afacan, "4-C'li personelin sorunlarını her platformda basın açıklamaları ve eylemler ile dile getirdik" dedi.

Eşiti işe eşit ücret kapsamında personele yapılan iyileştirmenin diğer bakanlıklarda görev yapan personelle de eşitlendiğini vurgulayan Afacan, bu iyileştirmenin de yeterli olmadığını, Milli Eğitim Bakanlığı personelinin hizmetlisinden okul müdürüne kadar diğer bakanlıklarda görev yapan personelden daha geri durumda olduğunu söyledi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Eğitimsen'liler Yemekte Bir Araya Geldi - Son Dakika


Advertisement