Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesinden Ramazan Ayı Yardımları Açıklaması - Son Dakika
Yerel

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesinden Ramazan Ayı Yardımları Açıklaması

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, kentte yaklaşan Ramazan ayı öncesi 250 aileye gıda ve giysi yardımı yapılmaya başlandığını belirtti.

03.06.2016 11:28

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Danıştekin, kentte yaklaşan Ramazan ayı öncesi 250 aileye gıda ve giysi yardımı yapılmaya başlandığını belirtti.

Ramazan yardımları ile ilgili yazılı bir açıklama yapan Başkan Danıştekin, 6 Haziran Pazartesi günü başlayacak olan mübarek Ramazan ayında ekonomik durumu iyi olmayan ve araştırması yapılan 250 ihtiyaç sahibi ailenin temel ihtiyaçlarını karşılamak üzere gıda ve giysi yardımlarının ulaştırılmaya başlandığını ifade etti. Başkan Danıştekin açıklamasında şunları söyledi:

"Her yıl olduğu gibi bu yılda; hayırsever bağışçılarımızın ayni bağışlarının yanı sıra zekat, fitre, sadaka gibi nakdi bağışları da ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan ayında ulaştırılmak üzere, şubemizce kabul edilmektedir. Ayrıca, Kurban Bayramında kurban ibadetini yerine getirmek üzere, vekaletlerini Türk Kızılayına veren vatandaşlarımızın kurban etleri, her biri 800 gram olan kıyma ve kuşbaşı konserveler haline getirilip 700 e yakın şubelerimiz kanalıyla ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmaya başlamıştır.

Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubemizce de, 324 ihtiyaç sahibi aileye 1 adet kıyma, 1 adet kuşbaşı olmak üzere toplam 648 adet kurban konservesinin dağıtımı devam etmektedir.

Ramazan ayının hayırlara vesile olmasını diler, tüm bağışçılarımıza şükranlarımızı sunarız." - AFYONKARAHİSAR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Kızılayı Afyonkarahisar Şubesinden Ramazan Ayı Yardımları Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement