Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika
Yerel

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü

Türk Polis Teşkilatı'nın 167.kuruluş yıl dönümü, Tekirdağ'da düzenlenen törenlerle kutlandı.

10.04.2012 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü, Tekirdağ'da düzenlenen törenlerle kutlandı.

Valilik önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk sunulmasıyla başlayan tören, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam etti.

Yağmur nedeniyle Belediye Kültür Merkezi'nde devam eden törende konuşan Tekirdağ Emniyet Müdürü Ali Yılmaz, Türk Polis Teşkilatı'nın, Türk milleti ve Tekirdağ halkının huzur ve emniyetinin güvencesi olduğunu söyledi.

Yılmaz, şöyle konuştu:

"Çağı yakalamış, halkla bütünleşmiş ve kaynaşmış, gelişen teknolojiden ve yeniliklerden faydalanan emniyet teşkilatımız, ülkemizin huzur ve güvenliğini sağlamak, halkımızın can, mal ve namusunu korumak için 24 saat görevinin başında özveriyle hizmet etmektedir. Emniyet teşkilatımız ülkemizin her yerinde olduğu gibi Tekirdağımızda da suçun önlenmesi ve suçluların yakalanması konusunda sergilediği başarı hepimizi sevindirmektedir."

Etkinlikte, Türk Polis Teşkilatı'nın 167. kuruluş yıl dönümü nedeniyle düzenlenen "Benim Polisim" adlı kompozisyon, şiir ve resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.

Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü'nce düzenlenen "Polis Objektifinden Tekirdağ" fotoğraf yarışmasında dereceye giren emniyet personellerine de ödülleri Emniyet Müdürü Yılmaz tarafından verildi.

Yıl dönümü nedeniyle çeşitli ilçelerde de törenler düzenlendi.

- TEKİRDAĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türk Polis Teşkilatı'nın 167. Kuruluş Yıl Dönümü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement