Türk Prysmian Kablo'nun Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi - Son Dakika
Yerel

Türk Prysmian Kablo'nun Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi

Türk Prysmian Kablo\'nun Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.yeni yönetim kurulunu belirledi.

31.03.2012 15:20

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş. yeni yönetim kurulunu belirledi.

İlkleriyle kablo sektörüne öncülük eden Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş.'nin olağan genel kurul toplantısı Bursa'daki fabrika binasında yapıldı. Türk Prysmian'ın 2012 yılı genel kurulunda gündem maddelerinden biri de yeni yönetim kurulu üyeleri oldu. Toplantı, bağımsız yönetim kurulu üyeleri Neslihan Tonbul, Ali Aydın Pandır ve Mehmet Emin Tutan'ın tanıtılmasıyla son buldu.

Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Türk Prysmian'ın CEO'su Hans Högstedt, "Aramıza yeni katılan, tecrübeli, profesyonel üyelerimize, hoşgeldin demekten gurur duyuyorum. Yeni üyelerimizin, güçlü yönetim kadromuza tecrübeleri ile güç katacaklarından, pazar liderliğimizi pekiştirmek ve Türkiye'nin 2023 vizyonunu desteklemek için bize olacaklarından eminim" dedi.

Türk Prysmian Kablo ve Sistemleri A.Ş icracı yönetim kurulu üyeleri Türk Prysmian CEO'su Hans Gunnar Staffan Högstedt, Türk Prysmian Mali ve İdari İşler Direktörü Ercan Karaismailoğlu ve Türk Prysmian Fabrika Direktörü Halil İbrahim Kongur oldu. İcracı olmayan yönetim kurulu üyeleri, Prysmian Group Satınalma Direktörü Mahmut Tayfun Anık ve Prysmian Group Enerji Kabloları CEO'su Fabio Ignazio Romeo, bağımsız yönetim kurulu üyeleri, Yaşar Holding Yönetim Kurulu Üyesi Neslihan Tonbul, Fiat Auto SpA, Başkan Danışmanı Ali Aydın Pandır ve Bursa eski milletvekili Mehmet Emin Tutan oldu. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türk Prysmian Kablo'nun Yeni Yönetim Kurulu Üyeleri Belirlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement