Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi

Türkiye Basketbol Erkekler 2.Ligi'nin 25.haftasında Başkent Gençlik'i 81-63 yenen Optimum TED Ankara Kolejliler'in antrenörü Murat Özyer, karşılaşmayı savunmalarıyla kazandıklarını söyledi.

19.02.2012 16:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi'nin 25. haftasında Başkent Gençlik'i 81-63 yenen Optimum TED Ankara Kolejliler'in antrenörü Murat Özyer, karşılaşmayı savunmalarıyla kazandıklarını söyledi.

Zorlu bir ligde oynadıklarının altını çizen Özyer, "Maçın ikinci devresinin geç başlamasından dolayı konsantrasyonun aşağı düştüğü bir gün yaşadık. Başkent Gençlik iyi yabancıları ve tecrübeli Türk oyuncuları olan bir takım. Maçın başında iyi savunma yapmadık ve 40 sayı yedik. 2. yarıdan itibaren maça biraz daha fazla konsantre olarak savunmamızı da istediğimiz şekilde yapınca bu devre sadece 23 sayı yedik. Bu maçı da savunmamızla aldığımızı düşünüyorum. Zor bir lig oynuyoruz. Önümüzdeki hafta maçların salı günü oynanacak olmasının bütün takımları etkileyeceğini düşünüyorum. Yarından itibaren Pamukkale maçına hazırlanmaya başlayacağız. Takımımı tebrik ediyorum ve Başkent Gençlik'e de bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum" diye konuştu.

- ANKARA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Türkiye Basketbol Erkekler 2. Ligi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement