Türkiye'de Sivil Gözetimin Geliştirilmesi Projesi - Son Dakika
Yerel

Türkiye'de Sivil Gözetimin Geliştirilmesi Projesi

Türkiye\'de Sivil Gözetimin Geliştirilmesi Projesi

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 'İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi' Gaziantep'te tanıtıldı.

29.03.2013 21:05

İçişleri Bakanlığı tarafından düzenlenen 'İç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetiminin Geliştirilmesi Projesi' Gaziantep'te tanıtıldı.

Geçen yıl Temmuz ayında İçişleri Bakanlığı ile İller İdaresi Genel Müdürlüğü tarafından başlatılan projenin Gaziantep'te yapılan tanıtım toplantısına gerçekleşen toplantıya Gaziantep Vali Yardımcısı Mevlüt Kurban, kaymakamlar, sivil toplum örgütleri temsilcileri, emniyet müdürlüğü ve Jandarma personeli katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan İller İdaresi Genel Müdürlüğü Daire Başkanı Rahmi Doğan, projenin içeriğini anlatarak, " Türkiye'de iç güvenlik sisteminin Avrupa Birliği standartlarına uygun hale gelmesi için kolluk kuvvetleri ile ortak çalışmalar yapılacak. AB normlarına uygun bir şekle getirmeye çalışırken o seviyeye gelebilmek için yerel anlamda güvenlik teşkilatlarına danışarak neler yapabileceğimizi ortaya koyacağız" dedi.

Toplantıya katılan konuşmacılar katılımcılara projelerle ilgili slayt eşliğinde sunum yaptı. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye'de Sivil Gözetimin Geliştirilmesi Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement