Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Çalışanları 2015 Hedeflerini Belirledi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Çalışanları 2015 Hedeflerini Belirledi

Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Çalışanları 2015 Hedeflerini Belirledi

Doğu Anadolu Bölgesi,Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama çalışanları, Erzincan Bölge Temsilciliği’nin ev sahipliğinde düzenlenen, “2014 yılı Değerlendirme ve 2015 Yılı Hedef Belirleme” Toplantısı’nda bir araya geldi.

04.02.2015 14:46

Doğu Anadolu Bölgesi, Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama çalışanları, Erzincan Bölge Temsilciliği'nin ev sahipliğinde düzenlenen, "2014 yılı Değerlendirme ve 2015 Yılı Hedef Belirleme" Toplantısı'nda bir araya geldi.

Bölge yöneticileri, Türkiye gazetesi dağıtım personeli, pazarlama ve tanıtım uzmanları, mağazalar ve servis çalışanlarının hazır bulunduğu geniş katılımlı ve oldukça coşkulu geçen toplantıda 2014 yılı başarılı personelleri ödüllendirildi.

Düzenlenen toplantıya Erzurum Bölge temsilcisi Cumali Geleri, Erzincan Bölge Temsilcisi Turgut Güner, il sorumluları; Yusuf Akkan, Caner İğci, birim sorumlularından; Suat Ateş, Osman Yaba, Erkan Yenice, Hasan Aslan, Ümit Gülaçtı'nın yanı sıra Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama ve tüm bölge çalışanlarının yanı sıra Türkiye Gazetesi Yazarı Hikmet Köksal'da onur konuğu olarak katılım gösterdi.

Erzincan Işıkpınar Pembe Köşk Restoranında düzenlenen ve Diriliş marşı eşliğinde başlanan toplantıda coşkulu anlar yaşandı.

İhlas Pazarlama Genel Müdür ve yöneticilerinin mesajlarının katılımcılara aktarılmasından sonra konuşmasını yapmak üzere Bölge temsilcisi Cumali Geleri kürsüye davet edildi. Geleri toplantının açılış konuşmasında şu görüşlerde bulundu;

BU EKİPTE BU CEVHER VAR

"11.değerlendirme toplantımızı hamd olsun hep birlikte yapıyoruz. Tabi kimi görsek aramızda bir samimiyet var 10 yıl öncede böyleydi bugünde aynı samimiyeti görüyorum. Cenab-ı Allah'tan niyazım İnşallah bu dostluk, bu samimiyet hep devam eder. Bizden sonra geleceklere de ihlasa yakışır bir iş ortamı devretmiş oluruz. Öncelikle müessesemizin kurucusu Enver Ören Ağabeyi bu güzel müesseseleri bu güzel insanları yetiştirip bizlere devretmiş olduğu sancağı bizlerde İnşallah bizden sonraki emin ellere teslim edeceğiz.Tekrardan ruhunu şad ediyoruz. Allahü Teala rahmet eylesin.İnşallah ahirette de şefaatçimiz olur.Ağabeyimizden sonra sancağı devralan Mücahid abimizde yenilikçi ve çok ciddi hedefler ortaya koyarak, 2 binli yıllara damgasını vuracak holdingi devam ettiriyor."

EN BÜYÜK TEŞEKKÜRÜ MÜŞTERİLERİMİZ HAKEDİYOR

"Hiç kuşkusuz başarımızdaki en büyük etkisi olan müşterilerimiz geceli, gündüzlü evlerine, işyerlerine misafir edip ürünümüzü tanıtma fırsatı veriyorlar, ürünümüzü satın alıyor, tavsiye ediyor, insanların sağlıklı yaşaması için bize referans oluyor.Dolayısı ile en büyük teşekkürleri buradan müşterilerimize arz ediyorum.İyi ki varlar. Onlar olmazsa biz olmayız diyerek katılımcılardan müşterileri için alkış alan Geleri konuşmasının devamına şu görüşlerle devam etti; Bir diğer teşekkürü de hakkeden ailelerimizdir ve her başarılı insanın arkasında aile desteği ve onların duası vardır.9 vilayette her arkadaşımız kapı çalarak biz buradayız diyor."

"İşimiz zor olduğu kadarda çok kıymetli yani düşünebiliyor musunuz her gün en az 45-50 aileye, insanların birer altın verip yapamayacağını biz insanların teveccühü ile selamla gidiyoruz.Bu çok büyük bir sermaye ama bununda bize yüklemiş olduğu sorumluluklar var bunun en önemlisi de bu güveni boşa çıkarmamaktır. Bu güvenin de boşa çıkmaması için yapmamız gereken müşterimize bir abi gibi bir abla gibi bir kardeş gibi sahip çıkmak samimi olmak onları bir müşteri gibi ürün satmak değil, uzun yıllar fedakarca yardımcı olacak uzun dostluklar edinmek, bunu başaran zaten her şeyi başarıyor." dedi.

Geleri açılış konuşmasının ardından 2014 yılı karnesini rakamlar ve grafiklerle katılımcılarla paylaşarak; "2015 yılında Abone artışında büyük beklentilerimiz var. Türkiye de dağıtım konusunda markalaşmış, en eski, en kurumsal dağıtım ekibi bizde. Bu birikimle gazetemizin ulaşmadığı yer kalmamalı." dedi.

Daha sonra 2015 yılı hedeflerine geçen Geleri, sağlık ve temizlik sistemleri sahasında öncü ürünlerimizle, hedef kitlenin %50 sine ulaştırdığımız cihazları, her ailenin tanımasını ve sağlıklı yaşamalarının sağlanacağını vurguladı.

Geleri değerlendirme ve hedef belirlemelerinin ardından konuşmasını şu sözlerle sonlandırdı; "2014 yılı içerisinde emeği geçen bütün arkadaşlarımı gönülden tebrik ediyorum.Cenab-ı Allah'tan niyazım samimiyetle, dostlukla, dürüstlükle çalışarak aşamayacağımız hiçbir engel yok.Bu samimiyet olduğu sürece ben inanıyorum ki Bayburt, Gümüşhane, Erzincan artık Türkiye de başarılarıyla konuşulacak "dedi.

İHLASTA ÇALIŞMAK BİR AYRICALIKTIR

Daha sonra konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet edilen Erzincan Bölge Temsilcisi Turgut Güner ise şu görüşlerde bulundu; Ofislerimiz, satış sonrası hizmet servislerimiz, bugüne kadar değişime ve gelişime hep açık olmuşlardır.İhlas'ta çalışmak bir ayrıcalıktır.Bu firma dünyada eşi benzeri olmayan insanlığa mutlu, huzurlu ve sağlıklı olmanın yollarını üretmek için çile ile yürümüş bir müessesedir. Hepinize bol cirolu, bol aboneli bir yıl diliyorum." dedi.

Toplantıya onur konuğu olarak davet edilen Türkiye Gazetesi Yazarı Hikmet Köksal'da yaptığı konuşmada şu görüşlerde bulundu; "İnsan ilişkilerinde iki şey çok önemlidir; birincisi toplum karşısında bilhassa açık olmak yani beden size ilk bir dakika içerisinde not verecek olan potansiyel müşteriniz sizin sözlerinizle beraber sizin bedeninize bakıyor.İkincisi de herhangi bir yerde en ön sıra varsa arka sıralarda asla oturulmaması önerisinde bulunarak çok dertleşmek istediğini fakat program akışına mani olacağını ifade ederek 2015 yılının bütün çalışanlar için daha başarılı geçmesini diledi."

Toplantının sonlarına doğru Başarı ödülleri verilmek üzere sahneye çıkan Gazete Abone Sorumlusu Yusuf Şengül Türkiye Gazetesini eliyle sunarak salondaki çalışma arkadaşlarına coşkulu anlar yaşatıp büyük bir alkış aldı.

Toplantının ardından başarılı personeller, plaket, başarı belgesi ve çeşitli hediyelerle ödüllendirildi, Daha sonra bölge temsilcisi Cumali Geleri tarafından il sorumluları ve büro müdürlerinden yıllık hedefleri alındı. Toplantının ardından toplu halde öğle yemeği yenildi.

2014 YILINDA DERECEYE GİREN BAŞARILI İHLAS PERSONELİ;

Yılın en başarılı 1. Personeli olarak Ofis müdürleri klasmanında Erkan Yenice, satış müdürleri klasmanında; Vedat Keleş, Teknik Servis klasmanında Erhan Alkan, Gazete Abone klasmanında Rıdvan Şanlıoğlu, Su Artıma satış klasmanında Murat Sezer, Temizlik Robotu satış klasmanında Hamdi Öncü, Aktif satış klasmanında Bekir Aktın, Demo bank klasmanında Gülistan Örki 'ye başarı ödülü olarak plaket ve başarı belgesi, yılın abone klasmanında özel ödülünde; Yusuf Baş ve Talip Yayla, büro müdürleri klasmanında yılın 2. başarılı personeli; Yusuf Akkan, Su arıtma satış klasmanında 3 . başarılı personeli; Sinan Ateş ve yine su arıtma klasmanında yılın 2. Başarılı personeli Özcan Yeşil'e ise başarı belgeleri takdim edildi. - ERZİNCAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Gazetesi ve İhlas Pazarlama Çalışanları 2015 Hedeflerini Belirledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement