Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup’ta oynanan maçta Erzincan Gençlergücü konuk olduğu Kayseri temsilcisi Anadolu Yıldızları’nı 11-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti.

26.12.2016 11:20

Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup'ta oynanan maçta Erzincan Gençlergücü konuk olduğu Kayseri temsilcisi Anadolu Yıldızları'nı 11-0 gibi farklı bir skor ile mağlup etti. Bu skor ile birlikte Erzincan Gençlergücü puanını 13'e çıkartarak zirve takibini sürdürürken Anadolu Yıldızları ise 3 puanda kaldı.

STAT: Argıncık 2 Nolu

HAKEMLER: Şeymanur Çakmak ***, Büşra Andaç ***, Neclan Çiçek ***

SAHA KOMİSERİ: Ahmet Efe

ANADOLU YILDIZLARI: Songül Deringöl *, Beyza Nur Polat * (Dk. 64 Yasemin Coşken *), Merve Özbek *, Damla Altuntaş *, Demet Akman *, Tuğba Kıraç *, Tuğçe Çoban * (Dk. 74 Sıla Duran *) (Dk. 85 Rabiye Kulaksız *), Cansu Çetin *, Esra Kılıçkaya *, İlayda Mıhçı *

ERZİNCAN GENÇLERGÜCÜ: Ebrar Say ***, Canan Yalel ***, Ebru Dinçer ***, Asiye Erdoğdu ***, Sedanur Öksüz ***, Aleyna Yasemin Eroğlu ***, Rabia Sahra İskender ***, Elif Zehra Atalay ***, Yaren Polat ***, Çiçek Zorlu ***, Kübra İşcen ***

GOLLER: Ebru Dinçer Dk. 2 ve 52, Aleyna Yasemin Eroğlu Dk. 8, 45, 76, 80 ve 82, Seda Nur Öksüz Dk 11, Canan Yalel Dk. 13 ve 65 (Ezincan Gençlergücü)

KIRMIZI KART: Tuğba Kıraç Dk. 40 (Anadolu Yıldızları) - KAYSERİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kadınlar 3. Futbol Ligi 6. Grup - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement