Türkiye Kayak Federasyonu Muş'ta Toplandı - Son Dakika
Yerel

Türkiye Kayak Federasyonu Muş'ta Toplandı

Türkiye Kayak Federasyonu Muş\'ta Toplandı

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) As Başkanı Ali Oto, Doğu Anadolu Bölgesi ziyaretleri kapsamında Muş’taki kayakçıları da ziyaret ederek toplantı yaptı.

20.07.2015 14:25

Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) As Başkanı Ali Oto, Doğu Anadolu Bölgesi ziyaretleri kapsamında Muş'taki kayakçıları da ziyaret ederek toplantı yaptı.

Muş'ta Türkiye Kayak Federasyonu (TKF) As Başkanı Ali Oto başkanlığında toplantı düzenlendi. Tarihi Murat Köprüsü'nde düzenlenen toplantıya TKF Yönetim Kurulu üyeleri Süleyman Yıldırım ve Refik Avşar, Kayak İl Temsilcisi Bülent Solmaz, Muş Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkan Vekili Mehmet Çavuş, Kayak Federasyonu Merkez Yürütme Kurulu (MYK) üyeleri Faysal Çavuş ve Cemal Yıldız, Teknik Kurul üyeleri Fırat Çelik, Celal Şener, Fikret Yıldırım ve Fikret Öner, milli takim antrenörleri Burhan Oğlago, Ömer Yusufoğlu, Samet Oğlago ve Süleyman Ateş, kulüp başkanları ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Şube Müdürü Hamdullah Kardaş katıldı. Doğu Anadolu Bölgesi'nde bazı illeri ziyaret ederek oradaki kayakçılarla bir araya gelip toplantılar düzenlediklerini belirten TKF As Başkanı Ali Oto, Bitlis ve Muş illerindeki kayak camiasıyla bir araya gelmek istediğini söyledi. Kayak sporcundaki sorun ve önerilerin görüşüldüğü bir toplantının düzenlendiğini ifade eden Oto, "Güzel bir toplantı düzenledik. Çeşitli görüş ve fikir alışverişinde bulunduk. Kayak camiasının sorunları var mı, yok mu? Diye yaz aylarında görüşmenin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum. Bu vesileyle kayakçılarımızla bir araya gelip sorunlarımız varsa daha hızlı bir şekilde önlem alalım diye toplantı düzenledik. Aslında bu planlı bir program değildi. Muşlu hemşehrilerimizin de yoğun ilgisi ile karşılandık, onlara da teşekkür ediyoruz" dedi.

Kayak sporunda milli takımın iskeletini hemen hemen Doğu Anadolu Bölgesi'ndeki sporcuların oluşturduğunu kaydeden Kayak İl Temsilcisi Bülent Solmaz ise, "Türkiye Kayak Federasyonu As Başkanı Ali Oto'yu Muş'ta karşılamak bizim için bir şereftir. Zaten kendisi de Muşludur. Hem sporla yakından ilgilendiği gibi Muş ilimizle de yakından ilgileniyor. Bugün neler yapılabilir, sorunlarımız nelerdir diye fikir alışverişinde bulunuldu. Zaten bilindiği gibi milli takımın iskeletini oluşturan sporcular bu bölgededirler. İleriye dönük güzel kararlar alındı" şeklinde konuştu.

Toplantı, yemek ikramıyla son buldu. - MUŞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Kayak Federasyonu Muş'ta Toplandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement