Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika
Yerel

Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası Sona Erdi

Türkiye okçuluk federasyonunca 15-17 Ağustos tarihlerinde Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen Minikler Türkiye okçuluk şampiyonası sona erdi.33 İlden 60 Kulüp ve 516 Minik sporcunun katıldığı şampiyonada müsabakalara Çanakkale ve...

17.08.2013 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye okçuluk federasyonunca 15-17 Ağustos tarihlerinde Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde düzenlenen Minikler Türkiye okçuluk şampiyonası sona erdi.

33 İlden 60 Kulüp ve 516 Minik sporcunun katıldığı şampiyonada müsabakalara Çanakkale ve Gelibolu'dan katılan minik sporcularda dereceye girerek İlçelerini en iyi şekilde temsil ettiler. Gelibolu Okçuluk sahası ve 26 Kasım stadında gerçekleştirilen ve 3 gün boyunca süren yarışmalar ilgiyle izlendi. Müsabakaların son gününde alınan sonuçlarda Çanakkale bölgesi ve Gelibolu'dan katılan 29 sporcu, çeşitli ödüller kazandı. Makaralı Yay 13-14 yaş erkeklerde Serdar Bortay Maraş Türkiye birincisi oldu. Klasik Yay 11-12 Yaş erkeklerde Ulaş Berkin Tümer Türkiye ikincisi, Makaralı yaylarda 13-14 Yaş erkeklerde İsmail Buğra Özdemir Türkiye üçüncüsü oldu.

Yarışmalarda dereceye girenlerin ödülleri Gelibolu Kaymakamı Namık Kemal Nazlı,Gelibolu Belediye Başkanı M.Mustafa Özacar,Okçuluk Federasyonu yönetim kurulu üyesi Aydın Yolaç, Federasyon Temsilcisi Hakan Çakıroğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Muammer Uslu tarafından verildi.Ayrıca Başkan Özacar ve Gelibolu Kaymakamı Nazlı da Federasyon Yetkililerine katılımları dolayısıyla Gelibolu temsil eden plaketler verdi.

Şampiyonanın bitiminde konuşan Başkan Özacar, "Bu şampiyonanın İlçemizde yapılması bizleri son derece mutlu etti. İlçemiz üç gün boyunca renkli görüntülere sahne oldu. Üç gün boyunca siz sporcu ve yöneticilerimizi ilçemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Bu organizasyonun Gelibolu'da yapılması bizleri oldukça mutlu etti. Sizleri önümüzdeki yıl da aramızda görmek istiyoruz" şeklinde konuştu. Federasyon yetkilileri ve organizasyonda bulunan katılımcılar da, Gelibolu'da kendilerine gösterilen ilgiye teşekkür ettiler. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkiye Minikler Okçuluk Şampiyonası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement