Türkmenköy'de Gençler CHP'li Oldu - Son Dakika
Yerel

Türkmenköy'de Gençler CHP'li Oldu

Türkmenköy\'de Gençler CHP\'li Oldu

Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, Türkmenköy’de gençlerle bir araya geldi.

05.03.2014 11:24

Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, Türkmenköy'de gençlerle bir araya geldi. CHP Gençlik kollarının organize ettiği toplantıda Türkmenköylü gençlerle bir araya gelen Ufuk Yörük, sorunlarını dinleyip, gençlerle ilgili projelerini anlattı. Toplantıda partiye birçok yeni katılım da gerçekleşti. Partiye yeni katılan gençlere rozetlerini Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, Belediye Başkanı İsmail Uygur, CHP İlçe Başkanı Faruk Akpınar ve CHP Gençlik Kolları Başkanı Onur Toklu taktı.

"GENÇLERİMİZE HER ZAMAN SAHİP ÇIKTIK"

Ggençliğe çok büyük önem veren bir anlayıştan geldiklerini belirten Torbalı Belediye Başkan Adayı Ufuk Yörük, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak sahip olduğumuz gelenek gençliğe önem vermemizi gerektiriyor. Bu anlamda bugüne kadar her zaman gençlerimizle bir arada olduk. Fikirlerine her zaman saygı duyduk, taleplerini yerine getirmeye çalıştık. Göreve geldikten sonra da gençliğin söz sahibi olması için, kendi ayakları üzerinde durabilmeleri için ne gerekiyorsa el birliği ile yapacağız. Bu ilçe kalkınacaksa, gençlerimizin enerjisi ile kalkınacaktır. O yüzden bugüne kadar gençlerimize hep önem verdik, sahip çıktık" dedi.

"İŞSİZLİK SADECE TORBALI'NIN DEĞİL, TÜRKİYE'NİN SORUNU"

Gençlerin en büyük sıkıntısının işsizlik olduğunu dile getiren Yörük, "İşsizlik sadece Torbalı'nın değil, Türkiye'nin sorunu. Torbalı gibi hem sanayisi hem de tarımı gelişen bir bölgede bile işsizlik sorunu yaşanıyor. Ama bunun sebebi gençlerimizin vasıfsız olmasıdır. Dünyanın her yerinde en güzel yaşam standartlarına sahip olanlar teknik elemanlardır. Bizim de gençlerimize önerimiz 1-2 yıl kendilerini geliştirsinler, bir meslekte uzmanlaşsınlar. Bu konuda biz de gençlerimiz ve sanayicilerimiz arasında köprü olacağız, meslek edindirme kursları ile gençlerimizin yanında olup, işsizlik sorununu el birliği ile çözmeye çalışacağız" dedi.

GENÇLER SÖZ ALIP, SORUNLARINI İLETTİLER

Toplantıya katılan Türkmenköylü gençler tek tek söz alarak sorunlarını ve belediyeden beklentilerini ilettiler. Spor ve sosyal yaşama dair isteklerde bulunan gençler, geçtiğimiz ay açılışı yapılarak hizmete açılan Üçpınarlar Rekreasyon alanı nedeniyle de Belediye Başkanı İsmail Uygur'a teşekkür ettiler. Toplantının ardından gençler CHP rozeti takıp, hatıra fotoğrafı çektirdiler. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Türkmenköy'de Gençler CHP'li Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement