Tuvaletleri Bitmeyen Okulda Eğitime Ara Verildi - Son Dakika
Yerel

Tuvaletleri Bitmeyen Okulda Eğitime Ara Verildi

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir okulda öğrenci tuvaletlerindeki tadilatın bitmemesi üzerine öğrenciler evlerine gönderildi.

15.09.2014 17:37

Zonguldak'ın Alaplı ilçesinde bir okulda öğrenci tuvaletlerindeki tadilatın bitmemesi üzerine öğrenciler evlerine gönderildi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Şen, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Ahmet Zeki Atalay İlkokulu-Ortaokulu'nda tuvalet sıkıntısı yaşadıklarını söyledi.

Müteahhit firmanın işi zamanında teslim edemediğini savunan Şen, şu bilgileri verdi:

"Tuvaletlerin ihalesi zamanında yapılmasına rağmen teslim süresi geçti. Ödenek sıkıntısı olmamasına rağmen müteahhit firma işi bitiremedi. Diğer okullarımızda hiçbir problem yok. 3-4 okul işi alan başka bir müteahhit firma işlerini zamanında bitiriyor. Ancak bir müteahhit burayı bitemedi. Öğrenciler sabah geldi tuvalet olmadığı için eve gönderdik. Birer kız ve erkek tuvaletini akşama kadar bitirmeye çalışıyoruz. Biterse eğitim öğretim devam edeceğiz. Firma işi bitirmek için gece gündüz çalışıyor. Yarın için 1 kız, 1 erkek tuvaletini açmayı planlıyoruz, hafta sonuna kadar tüm tuvaletler biter." - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Tuvaletleri Bitmeyen Okulda Eğitime Ara Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement