Uçhisar Kapalı Pazar Yeri ve Meydanı Dualarla Açıldı - Son Dakika
Yerel

Uçhisar Kapalı Pazar Yeri ve Meydanı Dualarla Açıldı

Uçhisar Kapalı Pazar Yeri ve Meydanı Dualarla Açıldı

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde uzun yıllardır ihtiyaç duyulan ve kasabanın çehresini değiştirecek "Çarşı merkezi ve meydanı" için başlatılan çalışmalar tamamlandı.

14.09.2013 10:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Uçhisar beldesinde uzun yıllardır ihtiyaç duyulan ve kasabanın çehresini değiştirecek "Çarşı merkezi ve meydanı" için başlatılan çalışmalar tamamlandı. Yapımı tamamlanan Kapalı Pazar Yeri ve meydan projesi dualarla açıldı.

Kapalı Pazaryeri ve meydan açılışına AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Uluer, Nevşehir Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Ortahisar Belediye Başkanı Ali İhsan Özendi, Başdere Belediye Başkanı Mustafa Karaman, Mustafapaşa Belediye Başkanı Levent Ak, Göynük Belediye Başkanı Recep Özbek, Nevşehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Habil Uluer, sivil toplum kuruluşları temsilcileri, turizmciler ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılışta ilk olarak katılımcılara yemek ikramında bulunuldu. Yemeğin ardından Kapalı Pazaryeri ve Meydanın açılış duası Mehmet Temiz Hoca tarafından yapıldı.

Açılışta konuşan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü, "Uçhisar'a ayrı bir değer katacağına inandığım ve içinde kapalı pazar yerinin, alışveriş merkezlerinin de olduğu çok amaçlı meydan projesini söz verdiğimiz gibi Eylül ayında tamamladık. Bugün yaptığımız açılışla kapalı pazar yeri ve meydanımızın duasını yaptık. Uçhisarımız'a ve bölgemize hayırlı, uğurlu olsun." dedi.

Yaklaşık 10.000 metrekarelik alana yapılan çarşı merkezi ve kapalı pazar yeri Uçhisar'a yeni bir kimlik kazandırmış olacak. Büyük organizasyonlara ev sahipliği yapabilecek kapasitede olan meydan, kapalı pazar yeri, on adet ticari amaçlı dükkan, sosyal alan ve araç parkından oluşuyor. - NEVŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uçhisar Kapalı Pazar Yeri ve Meydanı Dualarla Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement