Ulaş'ta, "Btc Ham Petrol Boru Hattında Güvenli Bir Yaşam" Konulu Seminer - Son Dakika
Son Dakika Logo

Ulaş'ta, "Btc Ham Petrol Boru Hattında Güvenli Bir Yaşam" Konulu Seminer

06.03.2012 10:48

Ulaş ilçesinde, "BTC Ham Petrol Boru Hattında Güvenli Bir Yaşam" konulu seminer düzenlendi.

Ulaş ilçesinde, "BTC Ham Petrol Boru Hattında Güvenli Bir Yaşam" konulu seminer düzenlendi.

Botaş yetkilisi Kadir Levent Kaya, Ulaş Müftülüğü Konferans Salonu'nda verilen seminerde, Bakü-Tiflis- Ceyhan ham petrol boru hattının atanmış işletmecisi olarak görev yapan bir şirket olduğunu belirtti.

Boru hattının geçtiği bölgelerde yaşayanların ve arazi kullanıcılarının güvenli bir yaşam için yapmaları gerekenleri sunum eşliğinde anlatan Kaya, bu eğitimlerin güzergah boyunca alt yapı faaliyetleri yürüten ya da koordine eden devlet kurumlarına ve güvenlik birimlerine periyodik olarak verildiğini ifade etti.

Kaya, bugüne kadar boru hattından etkilenen 245 köyde 4 bin kişiye, 60 kurumda 800'e yakın personele eğitim semineri verdiklerini belirterek, boru hattının işlerliği süresince eğitimlerin devam edeceğini kaydetti.

Resmi daire müdürleri ile kamu çalışanlarının katıldığı seminerin sonunda sorular cevaplandırdı.

- SİVAS

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ulaş'ta, 'Btc Ham Petrol Boru Hattında Güvenli Bir Yaşam' Konulu Seminer - Son Dakika


Advertisement