Ülkü Ocakları Bilgi Yarışmasında Sorgun Birinci Oldu - Son Dakika
Yerel

Ülkü Ocakları Bilgi Yarışmasında Sorgun Birinci Oldu

Ülkü Ocakları Bilgi Yarışmasında Sorgun Birinci Oldu

Yozgat Ülkü Ocakları ve ilçe ocakların katılımlarıyla Yozgat Türk Ocağı Konferans Salonunda Bilgi Yarışması düzenlendi.

20.05.2014 17:55

Yozgat Ülkü Ocakları ve ilçe ocakların katılımlarıyla Yozgat Türk Ocağı Konferans Salonunda Bilgi Yarışması düzenlendi.

Yarışmaya Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Eski Türk Ocakları Başkanı Necati Şahin, Türk Eğitim-Sen Başkanı Seyfi Bayrak, Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yozgat İl Başkanı Duran Küçükduman katıldı.

Yarışmalar sonunda Sorgun Ülkü Ocakları birinci, Şefaatli Ülkü Ocakları ikinci, Boğazlıyan Ülkü Ocaklar ise üçüncü oldu. Dereceye giren ilçe ülkü ocaklarına hediyelerini Milliyetçi Hareket Partisi Yozgat İl Başkanı Cevdet Kaya, Eski Türk Ocakları Başkanı Necati Şahin, ve Türk Eğitimsen Başkanı Seyfi Bayrak verdi.

Programında sonunda kısa bir konuşma yapan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yozgat İl Başkanı Duran Küçükduman, katılımlarından dolayı herkese teşekkür etti ve Eğitime verdikleri önemi dile getirerek böyle organizasyonları sürekli hale getireceklerini söyledi. Küçükduman "Başbuğ Alparslan TÜRKEŞ 'inde söylediği gibi Türk devletinin yenilmez, zinde hayat gücü ve Türk milletinin teminatı ve istikbali gençliktir. Sözlerinden yola çıkarak. Genç Ülküdaşlarımızın Ülkemiz için bir teminat olduğunu ve onları geleceğimizi emanet edeceğimiz kişiler olarak gördüğümüzden, eğitime bu kadar önem veriyoruz" dedi. - YOZGAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ülkü Ocakları Bilgi Yarışmasında Sorgun Birinci Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement