Ulupınar'dan Filyos ve Nebioğlu Beldelerine Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ulupınar'dan Filyos ve Nebioğlu Beldelerine Ziyaret

Ulupınar\'dan Filyos ve Nebioğlu Beldelerine Ziyaret

AK Parti Zonguldak Miletvekili Özcan Ulupınar, yerel seçimlerinde güvenoyu alan Filyos ve Nebioğlu belediye başkanlarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

07.04.2014 14:54

AK Parti Zonguldak Miletvekili Özcan Ulupınar, yerel seçimlerinde güvenoyu alan Filyos ve Nebioğlu belediye başkanlarını ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğinde bulundu.

AK Parti Zonguldak Miletvekili Özcan Ulupınar, beraberinde Çaycuma İlçe Başkanı Av. Vedat Emeksiz, İl Genel Meclisi üyeleri Siyami Akçalan, Halil Gencer, Av. Elif Okur, Gençlik Kolları Başkanı Uğur Yiğit ve partililer ile birlikte önce Filyos beldesini ziyaret etti. Belediye Başkanı Ömer Ünal'ın yeniden seçilmesi ile Filyos'un daha da gelişeceğini belirten Ulupınar, Filyos Liman Projesi'ne değindi. Türkiye'nin 2. büyük limanının Filyos'a yapılacağını kaydeden Ulupınar, liman ve kurulacak serbest bölge ile burada binlerce kişiye istihdam sağlanacağını hatırlattı. Ulupınar'a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Filyos Belediye Başkanı Ömer Ünal da, seçim öncesi verilen tüm sözlerin tutulacağını ve projeleri tek tek hayata geçireceklerini ifade etti.

Buradaki ziyaretinden ardından Nebioğlu beldesine geçen Ulupınar ve beraberindekiler, Nebioğlu Belediye Başkanı Ertan Aydoğan'ı makamında ziyaret ederek tebrik ettiler. Konuklarına Belediye bahçesinde kahvaltı ikram eden Başkan Aydoğan, "Çok yoğun seçim temposundan sonra vermiş olduğunuz destek ile seçimleri kazandık ve mazbatamızı aldık. Seçimler artık geride kaldı ve bu sebeple bize oy veren ve vermeyen kim varsa herkesin belediye başkanıyız." dedi. Seçim sürecinde kendisiyle alakalı öne sürülen iddiaların asılsız olduğunu, Belediye'nin 1 milyon 250 bin TL borcu olduğu iddialarının gerçek dışı olduğunu kaydeden Başkan Aydoğan, beldede yapılması planlanan lise için 650 bin TL ödenek ayrıldığını ve kısa zamanda yapımına başlanacağını söyledi.

Başkan Aydoğan'a görevinde başarılar dileyen AK Parti Zonguldak Milletvekili Özcan Ulupınar, "Burası Zonguldak'ın en güzel coğrafyasına, toprağına, iklimine sahip bir yer. Zonguldak'taki vatandaşlarımızın yaşamak istediği ender yerlerden bir tanesidir Nebioğlu. Sayın Başkan Ertan Aydoğan'ın her zaman yanındayız, verdiği sözlerin arkasındayız, yapacağı hizmetlerde destekçisi olacağız. Yüz yıldır konuşulan Filyos Projemiz hayal değil artık gerçek oldu. 4 sene boyunca inşaatında 5 bin kişi çalışacak. Başbakan'ımız bunu 5 bin olarak söyledi. İnşaat bittikten sonra burada 15 bin kişi istihdam edilecek ve ekmek sahibi olacak. Eski parayla 4 katrilyonluk bir proje. 4 sene içinde bitecek. Havaalanına gelince, iç hatlar başlayacak, yurt dışı seferleri de artacak. Nebioğlu ve çevresi için kalkınması bakımından elimizden ne gelirse yardımcı olmaya hazırız. Bundan hiç kimsenin kuşkusu olmasın. " diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulupınar'dan Filyos ve Nebioğlu Beldelerine Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement