Ulus'ta AK Parti Dönemi Başladı - Son Dakika
Yerel

Ulus'ta AK Parti Dönemi Başladı

Ulus\'ta AK Parti Dönemi Başladı

30 Mart yerel seçimlerinde Ulus'ta kazanan AK Parti Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun mazbatasını alarak görevine başladı.

05.04.2014 14:19

30 Mart yerel seçimlerinde Ulus'ta kazanan AK Parti Belediye Başkanı Hasan Hüseyin Uzun mazbatasını alarak görevine başladı.

Ulus İlçe Seçim Kurulu'ndan mazbatasını alan Başkan Hasan Hüseyin Uzun belediye önünde yapılan törenle görevine başladı. Törene AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Ulus İlçe Başkanı Mustafa Kuru, Genel Meclis ve belediye meclis üyeleri, teşkilat mensupları ve vatandaşlar katıldı. Devir teslim töreninde bir konuşma yapan Başkan Uzun, "Ulus'ta artık hizmet dönemini başlatacağız. Bize güvenen Ulus halkına teşekkür ederim Ulus ilçe Başkanı Kuru ve Arslan Ulus halkına desteklerden dolayı teşekkür ederek, Uzun'a yeni görevinde başarılar diledi.

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'ta 30 Mart'ta Ulus halkının kararıyla AK Belediyeciliğe adım atıldığını belirterek, yeni dönemde Ulus ilçesinde gerçekleştirecekleri yatırım ve hizmetlerle Ulus halkının AK Parti'ye olan teveccühüne layık olmak için çalışacaklarını söyledi. Daha sonra kesilen kurban ve edilen duaların ardından makamına çıkan Başkan Uzun tebrikleri kabul etti. Daha sonra heyet hep birlikte Ulus ilçesinde esnafları ziyaret etti. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ulus'ta AK Parti Dönemi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement