Ümraniye Belediye Başkanı Can'dan, Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Ümraniye Belediye Başkanı Can'dan, Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'na Ziyaret

Ümraniye Belediye Başkanı Can\'dan, Görele Belediye Başkanı Melikoğlu\'na Ziyaret

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Belediye Başkanı Hasan Can, Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

01.05.2013 16:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul'un Ümraniye ilçesi Belediye Başkanı Hasan Can, Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu'nu makamında ziyaret etti.

İlçede düzenlenen Siyaset Akademisi'nde yerel yönetimle ilgili ders vermek için Görele'ye gelen Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Görele isminin büyük olduğunu, onun içinde Türkiye'nin tanıdığı bir ilçe olduğunu belirtti.

Can, "Görele ilçesi ünlü bir ilçemizdir. Ama bütün Anadolu muzun, İl ve ilçelerimizin çoğu göç vermiştir özellikle arazi meselesinden dolayı. Görele'de göç vermiştir zannediyorum Görele ilçesindeki nüfus kadar da Ümraniye'de Görelelimiz vardır, dolaysıyla ben aynı zamanda eğer sizler kabul ederseniz "Görele'nin eş başkanıyım". AK Parti'nin siyaset anlayışında ve temelinde hizmet var. Dolaysıyla AK Partili bütün belediyeleri Allah nazardan saklasın, gerçekten elinden geleni yapıyor ve elinden gelmeyeni de yapmaya çalışıyor. Böyle bir siyaset anlayışımız var. Hükümet olarak ta sadece AK Partili Belediyelere değil şehrine hayırlı bir hizmet yapmak isteyen her belediyenin yanındadır ve destekçisidir.

Yeter ki o belediye ayrım yapmaksızın siyasi parti gözetmeden halkına iyi şeyler yapıyor olsun. Bir Başbakan olarak Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın belediye Başkanlığından gelmesi doğrusu yerel yönetimler için de ayrı bir şanstır. Çünkü bizim halimizi ve tüm sıkıntılarımızı bizden daha iyi bilen ve yaşayarak bu günlere gelen bir insandır "dedi.

1 Mayıs Bayramı ile ilgili görüşlerini de dile getiren Can, "1 Mayıs İşçi Bayramı münasebeti ile bütün işçi kardeşlerimizin Bayramını kutluyorum. Tabi İstanbul maalesef biraz karışık halbuki 1980 ihtilalı ile bayram ve tatil olmaktan çıkarılan 1 Mayıs İşçi Bayramını tekrar bayram olarak ilan eden hükümet bizim hükümetimizdir. Yıllarca Taksim'de 1 Mayıs işçi bayramı kutlamaları yasaktı Taksim'i 1 Mayıs işçi bayramı kutlamalarına açan hükümette bizim hükümetimizdi. Ama bu gün Taksim'de İstanbul Büyükşehir'in yer altında ve yer üstünde birçok ciddi inşat faaliyeti var. Orada miting yapılabilme şansı yok. Böyle bir ortamda mümkün değil. Aklıselim insanlar bu inşaat alanında miting yapılamayacağını iyi bilir. Tabi ki Türkiye huzura kavuşuyor birileri de diyor ki kavuşmamalı kardeşim milletin başı dertten kurtulmamalı. Demokrasinin kılıcı gibi korku milletin tepesinde olmalı. İnşallah bunları da aşacağız" diye konuştu.

Konuşmaların ardından İstanbul Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can ve

Giresun'un Görele İlçe Belediye Başkanı Ertuğrul Melikoğlu birbirlerine hediye takdim etti. - GİRESUN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Ümraniye Belediye Başkanı Can'dan, Görele Belediye Başkanı Melikoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement