Uncubozköy Hanımlar Lokali Kapılarını Miniklere Açıyor - Son Dakika
Yerel

Uncubozköy Hanımlar Lokali Kapılarını Miniklere Açıyor

Uncubozköy Hanımlar Lokali Kapılarını Miniklere Açıyor

Yunusemre Belediyesi’nin ilk hizmete giren hanım lokallerinden biri olan Uncubozköy Hanımlar Lokali, kapılarını bu kez miniklere açıyor.

21.12.2016 12:44

Yunusemre Belediyesi'nin ilk hizmete giren hanım lokallerinden biri olan Uncubozköy Hanımlar Lokali, kapılarını bu kez miniklere açıyor. Lokal, yeni dönemde yalnızca kursiyerlerin çocuklarına değil; bölgede 3-6 yaş çocuğu olan ve bu hizmetten yararlanmak isteyen ailelere de hizmet verecek.

Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Şule Uygur, Uncubozköy Hanımlar Lokali bünyesindeki kreşin yeni dönemde Uncubozköy'de 3-6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitimi vereceğini duyurdu. Sabahçı ve öğlenci olmak üzere 2 grup halinde gerçekleştirilecek eğitimden yararlanmak isteyen ailelere çağrı yapan Uygur, "Kapsamlı bir çalışma sonucunda Uncubozköylü hanımlarımızın çocuklarını güven içerisinde emanet edebilecekleri bir ortam oluşturduk. Uzman öğretmenlerimiz eşliğinde minik öğrencilerimiz emin ellerde hem oyunlarını oynayacaklar hem de eğitimlerini alacaklar" dedi.

Yeni dönem kayıtları başladı

Uncubozköy Hanımlar Lokali Sorumlusu Güliz Onater ise yoğun talep üzerine bu çalışmayı başlattıklarını söyledi. Onater konuya ilişkin yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

"Uncubozköy Hanımlar Lokalimizde bu yıl bir yenilik başlattık. Şimdiye kadar lokalimizdeki kurslara katılan bayanların çocukları anneleri kurs görürken, hem eğleniyor hem de bir şeyler öğreniyorlardı. Gelen talepler doğrultusunda sabahçı ve öğlenci olmak üzere iki şekilde grup açtık. Sabahçı grubumuz saat 09.00-12.00 arası, öğlenci grubumuz ise 13.30-16.30 arası. Burası yalnızca kursiyerlerimizin çocuklarına değil; bölgede 3-6 yaş çocuğu olan ve bu hizmetten yararlanmak isteyen ailelere de hizmet verecek. Bayanlarımız 'çocuğum var, evden dışarı çıkamıyorum' diye düşünmesinler. Bayanlarımızın sosyal hayatlarını daha aktif hale getirebilmeleri için onları da lokalimizdeki kurslarımıza bekliyoruz. Yeni dönem kayıtlarımız başladı. Konu hakkında detaylı bilgi edinmek isteyen bayanlarımız lokalimize gelerek bilgi alabilirler" - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uncubozköy Hanımlar Lokali Kapılarını Miniklere Açıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement