Kayıt dışı istihdamı önlemek amacıyla uygulanan ve Avrupa Birliği tarafından finanse edilen Kayıtlı İstihdamın Teşviki Projesi (KiTUP II) kapsamında Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesinde seminer düzenlendi.
Eskişehir Sosyal Güvenlik İl Müdürü Cahit Gürsel Akpolat'ın da katıldığı seminerde, Pamukkale Üniversitesi Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kamil Orhan, üniversite öğrencilerine yönelik bir konuşma yaptı. Kariyer planlamasında dosyal güvenliğin önemi ile ilgili bilgi veren Doç. Dr. Orhan, konu hakkında güncel konulardan da faydalanarak örnekler verdi.
Seminerin sonunda İl Müdürü Cahit Gürsel Akpolat ve Doç. Dr. Kamil Orhan, üniversite öğrencilerinin sorularını yanıtladı. - ESKİŞEHİR
Son Dakika › Yerel › Üniversite Öğrencilerine Kayıt Dışı İstihdam Semineri - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.
Sizin düşünceleriniz neler ?