Üniversitede "Griye Veda, Renklere Merhaba" - Son Dakika
Yerel

Üniversitede "Griye Veda, Renklere Merhaba"

Üniversitede "Griye Veda, Renklere Merhaba"

Bursa Kent Konseyi tarafından açılan "Griye veda, renklere merhaba" fotoğraf sergisi Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi’nin duvarlarını süsledi.

13.03.2014 13:38

Bursa Kent Konseyi tarafından açılan "Griye veda, renklere merhaba" fotoğraf sergisi Uludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nin duvarlarını süsledi.

Bursa Kent Konseyi tarafından organize edilen Uluslararası Bursa Fotoğraf Festivali (FotoFest) kapsamında düzenlenen ulusal ve uluslararası yarışmalarda derece alan fotoğraflar, kurumlara bağışlanmaya devam ediyor. UÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde düzenlenen serginin açılışına BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Nuran Bayram, Büyükşehir Belediyesi Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku, dekan yardımcıları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

BKK Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, Uludağ Üniversitesi'nde ilk defa bir fakültede sergi açtıklarını söyledi. Bugüne kadar 48 sergi açtıklarını ve okullar ile kamu kurumlarının duvarlarını süslediklerini anlatan Keskin, duyarlılıklarından ötürü fakülte yönetimine teşekkür etti.

UÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuran Bayram ise, dünyanın farklı ülkelerinde yaşayan fotoğrafçılar tarafından çekilen fotoğrafların okullarının duvarlarını süsleyecek olmasından büyük bir mutluluk duyduğunu dile getirdi. Bayram ayrıca, Griye Veda Renklere Merhaba projesi kapsamında Uludağ Üniversitesi bünyesinde ilk serginin kendi fakültelerinde açılmış olmasından dolayı Bursa Kent Konseyi adına Genel Sekreter Keskin'e teşekkür plaketi takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Üniversitede 'Griye Veda, Renklere Merhaba' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement