Ünye Belediyesi Turizm Çalışmaları - Son Dakika
Yerel

Ünye Belediyesi Turizm Çalışmaları

Ünye Belediyesi Turizm Çalışmaları

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu,  temmuz ayında açılan Turizm Danışma Bürosu'ndan 220 turistin hizmet aldığını söyledi.

08.10.2013 15:43

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu,  temmuz ayında açılan Turizm Danışma Bürosu'ndan 220 turistin hizmet aldığını söyledi.

Arpacıoğlu, yaptığı açıklamada, Ünye Cumhuriyet Meydanı Ziraat Bankası yanına temmuz ayında kurulan Ünye Belediyesi Turizm Danışma Bürosu'nda ilçeyi ziyaret eden ve ilçede kalan turistlerin envanterlerinin resmi şekilde tutulduğunu belirtti.

İlçedeki turizm hareketliliğini takip edebildiklerini ifade eden Arpacıoğlu, "Yıllardır ilçemize gelen giden turistler hakkında kanaat olarak sadece yorum yapabiliyorduk. Bu iş ile ilgili resmi envanterlerin çıkarılmasında, kendi durumumuzu daha somut görme açısından Turizm Danışma Bürosu önemli bir görev görüyor. Birkaç yabancı dil bilen arkadaşlarımızın görevli olduğu büro Ünye'ye gelen yerli ve yabancı turistlerimize hizmet veriyor" dedi.

Temmuz ayından bu yana üç ayda 220 turistin ilçede ağırlandığını belirten Arpacıoğlu, "Yaz döneminde Ünye'ye gelen turistlerimizden 170'i Türkiye'nin değişik yerlerinden, 50'si yurt dışından olmak üzere 220 turist, Turizm Danışma Bürosu'ndan destek istedi" diye konuştu.

Arpacıoğlu, özellikle yaz döneminde gelen turistlerle otellerde doluluk oranının yüzde 100'ü bulduğunu, bunun da ilçede otel ihtiyacını yeniden gündeme getirdiğini sözlerine ekledi. - Ordu

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ünye Belediyesi Turizm Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement