Ürettiği Ahşap Masa ve Sandalyeler Dizilerde Kullanılıyor - Son Dakika
Yerel

Ürettiği Ahşap Masa ve Sandalyeler Dizilerde Kullanılıyor

Televizyonlarda yayınlanan tarihi film ve dizilerde kullanılan nostaljik tahta masa ve sandalyeler, Karamürsel'de sepetçilik yapan Ali Koygun tarafından üretiliyor.

31.12.2012 17:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Televizyonlarda yayınlanan tarihi film ve dizilerde kullanılan nostaljik tahta masa ve sandalyeler, Karamürsel'de sepetçilik yapan Ali Koygun tarafından üretiliyor.

Karamürsel Cumhuriyet Caddesi üzerindeki Karamürsel Sepetçisi'nin sahibi Ali Koygun, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karamürsel Sepeti üretiminin yanı sıra, nostalji olarak ürettiği tahta masa ve sandalyelerin Türk dizilerinin vazgeçilmeyen ürünleri haline geldiğini söyledi.

Koygun, ürettiği bir çok nostaljik ürünün, Seksenler, Türkan, Muhteşem Yüzyıl, Canan, Nuri, Firar, Fetih 1453, Ustura Kemal, Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam gibi dizi ev filmlerde kullanıldığını, yakında yayınlanacak olan Tozlu Yollar adlı dizi içinde kendisine sipariş verildiğini anlattı.

Meşhur Karamürsel Sepeti - Bambu Mobilya ve Şark Köşesi olarak yaz ve kış sezonuna göre üretim yaptıklarını dile getiren Koygun "Kaliteli malzeme, kaliteli işçilik ve satış sonrası da sattığımız ürünün her zaman takipçisiyiz. Biz firmamız olarak ürettiğimiz tüm ürünlerin müşterilerimize 2. el satın alma garantisini de sunmaktayız. Türkiye'de ve dünyada internet aracılığıyla müşterilerimize daha iyi hizmeti sunmak gayesindeyiz" şeklinde konuştu.

Koygun, dizilerde kullanılan nostaljik tahta masa ve sandalyelerin şimdi de Türkiye'nin bir çok ünlü restoranlarında nostalji olarak tekrar moda olduğunu ve talebin arttığını kaydetti.

Muhabir: Melih Palas

Yayıncı: Murat Paksoy - KOCAELİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Ürettiği Ahşap Masa ve Sandalyeler Dizilerde Kullanılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement