Urfa'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı - Son Dakika
Yerel

Urfa'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı

Urfa\'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı

İlahiyatçı akademisyeni olan Nihat Hatipoğlu, Şanlıurfa'da sevenleri ile buluştu. Prof. Dr. Hatipoğlu'yu dinlemek isteyen Urfalılar izdiham yaşattı.

18.03.2014 12:31

Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu Uzmanlığı yapan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu, günün ilk konferansını kent merkezindeki bir AVM'de verdi. Saat 12.30'da başlayacak konferans için AVM'nin açılış saati olan 10.00'dan itibaren etkinlik alanı adeta hınca hınç doldu.

Büyük bir bölümünü kadınların oluşturduğu her yaş grubundan ziyaretçilerin bulunduğu alanda Hatipoğlu'nun salona girişiyle birlikte alkış tufanı koptu. Etkinlik alanındaki konferans, ikinci kattaki Fast Food alanını da dolduran davetliler tarafından da izlendi. Hatipoğlu'nu büyük bir dikkatle dinleyen ziyaretçiler, cep telefonlarının kameralarıyla bu anı ölümsüzleştirdiler.

Hatipoğlu'nu daha yakından görebilmek için zaman zaman sıkıntı yaşayan ziyaretçiler, alkışlarla karşıladıkları ünlü ilahiyatçıyı yine alkışlarla uğurladı. Peygamberler şehri Şanlıurfa'da gördüğü ilgiden duygulandığını belirten Hatipoğlu, aslında bu sevginin kendisine değil, anlattıklarına olduğunu söyledi.

Hatipoğlu, konferans alanından yine sevgi çemberi içinde güçlükle çıkabildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Urfa'da Nihat Hatipoğlu İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement