Urla Belediyesi'nde Memurlarla Toplu Sözleşme İmzalandı - Son Dakika
Yerel

Urla Belediyesi'nde Memurlarla Toplu Sözleşme İmzalandı

Urla Belediyesi\'nde Memurlarla Toplu Sözleşme İmzalandı

Urla Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen arasında memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı.

16.01.2014 11:09

Urla Belediyesi ile Tüm-Bel-Sen arasında memurları kapsayan toplu iş sözleşmesi imzalandı. Urla Belediyesi'nde çalışan 86 memuru kapsayan sözleşme ile geçen yıl maaşlara ek 400 TL verilen iyileştirme zammı yüzde 25 oranında arttırılarak 500 TL'ye çıkarıldı.

Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'nun makamında gerçekleştirilen görüşme sonrasında sözleşmeyi Urla Belediyesi adına Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, Tüm-Bel-Sen adına İzmir 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Birinci, Şube Hukuk ve Sözleşme Sekreteri Ali Yılmaz ve Urla Belediyesi İşyeri Temsilcisi Engin Eser imzaladı. İmza töreninde Urla Belediyesi İşyeri delegeleri Bülent Pakçe, Murat Katıksız, Cemal Çeşmeci ve İsmet Kınıs da hazır bulundu.

Çalışanların iyi bir yaşam sürmesi ve geleceğe güvenle bakabilmesinin çok önemli olduğunu dile getiren Urla Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu, belediye bütçesinin elverdiği oranda en iyisini vermeye çalıştıklarını ifade etti.

Tüm-Bel-Sen adına sözleşmeyi imzalayan 1 Nolu Şube Başkanı Mustafa Birinci, Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'na teşekkür ederek "Sözleşme tüm arkadaşlarımıza hayırlı olsun" dedi.

Urla Belediyesi İşyeri Temsilcisi Engin Eser, de sözleşmenin hayırlı olmasını dilerken her zaman çalışanın yanında olan Belediye Başkanı M. Selçuk Karaosmanoğlu'na teşekkür etti.

15 Ocak-30 Mart döneminde 3 ay geçerli olacak Toplu-İş-Sözleşmesi, seçim döneminin ardından 1 Nisan itibariyle tarafların yeniden masaya oturmasıyla yeniden imzalayacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla Belediyesi'nde Memurlarla Toplu Sözleşme İmzalandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement