Urla'da Girişimcilik Protokolü İmzalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Urla'da Girişimcilik Protokolü İmzalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

KOSGEB Güney Hizmet Merkez Müdürü Mustafa Çanakçı ile Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezgin Bilge arasında, "Uygulamalı girişimcilik eğitimi" protokolü imzalandı.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Güney Hizmet Merkez Müdürü Mustafa Çanakçı ile Urla Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Sezgin Bilge arasında, "Uygulamalı girişimcilik eğitimi" protokolü imzalandı.

Girişimcilik Destek Programı kapsamında Urla'da uygulanacak eğitimin protokol töreninde konuşan KOSGEB Güney Hizmet Merkez Müdürü Mustafa Çanakçı, 9 Mart'ta yapılacak girişimcilik testinde başarı gösteren 30 yeni girişimci adayına 16 Mart-15 Nisan tarihleri arasında eğitim verileceğini bildirdi.

Çanakçı, sertifika almaya hak kazanan adaylara, iş yeri açabilmeleri amacıyla KOSGEB'ten 27 bin 500 lira hibe verileceğini söyledi.

- İZMİR

Kaynak: AA