Urla'da Kızılay Destekli Sünnet Şöleni - Son Dakika
Yerel

Urla'da Kızılay Destekli Sünnet Şöleni

Urla\'da Kızılay Destekli Sünnet Şöleni

Urla Kızılay Şubesinin bu yıl 5.'sini gerçekleştirdiği sünnet şöleninde 18 çocuk Urla Devlet Hastanesinde sünnet ettirildi.

14.09.2013 11:41

Urla Kızılay Şubesinin bu yıl 5.'sini gerçekleştirdiği sünnet şöleninde 18 çocuk Urla Devlet Hastanesinde sünnet ettirildi.

Başhekimi Halis Bağ tarafından sünnetleri yapılan çocukların ailelerine Kızılay tarafından çamaşır ve sünnet elbiseleri dağıtıldı. Urla Belediyesinin de destek verdiği sünnet eğlenceleri çeşitli etkinliklerle devam etti. İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından gönderilen üstü açık otobüsle sünnet çocukları ve aileleri davul zurna eşliğinde ilçe turu yaptı. Urla Mini Meydan'da okutulan mevlit sırasında meydanda olanlara ikramda bulunuldu.

Türk Kızılayı Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar ve yönetim kurulu tarafından gönderilen tebrik telgraflarının okunması ile Cumhuriyet meydanında kına gecesine başlanıldı., İzmir'in sevilen ses sanatçısı Mikrop Hikmet ve arkadaşları Ersin Kuşkanat, Şirret Bacı, Taner Solak, Berdan Mardini, Hakan Alkar, Can Doğangil, Nihat Öz, Rahşan Canbağ ile Atacan Ozan geceye renk kattı. Ücretsiz olarak sahne alan sanatçılar Urlalılara doyumsuz anlar yaşattı.

Türk Kızılayı Urla Şubesi Başkanı Nurgül Saltık, "Sünnet şöleninin yapılmasına katkı koyan herkese teşekkür ediyorum. Çocuklarımızın unutamayacakları bir sünnet şöleni yapmaya çalıştık.Türk gelenek ve göreneklerine uygun olması için çaba sarfettik.. Sosyal sorumluluk projelerine gönüllü olarak ücretsiz destek veren Mikrop Hikmet'e ve arkadaşlarına ayrıca teşekkür ederim"dedi.

Kaymakam Şehmuz Günaydın, erkekliğe adım atan çocukları ve ailelerini kutladı. Kına merasiminden sonra çocuklara Kızılay Şubesi tarafından birer saat ve altın takıldı. Konak Kızılay şube başkanlığı da sünnet çocuklarına hediye verdi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Urla'da Kızılay Destekli Sünnet Şöleni - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement