Urla'da Motosiklet Hırsızlığı İddiası - Son Dakika
Yerel

Urla'da Motosiklet Hırsızlığı İddiası

Urla ilçesinde motosiklet çaldığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

08.01.2013 16:40

Urla ilçesinde motosiklet çaldığı iddiasıyla 2 kişi gözaltına alındı.

Urla Sanayi Sitesi'nden yılbaşı gecesi 35 UCU 30 plakalı motosikletinin çalındığı iddiasıyla N.Ş. adlı vatandaşın yaptığı başvuru üzerine Urla Emniyet Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Yapılan çalışma sonucunda motosikletin 17 yaşındaki B.E. tarafından çalındığını ve beyaza boyanarak Karabağlar ilçesinde K.T'ye sattığını tespit eden ekipler, düzenledikleri operasyonla B.E ve K.T'yi gözaltına aldı.

El konulan motosiklet, yapılan inceleme sonucunda sahibi N.Ş'ye teslim edildi.

Gözaltına alınan zanlılar, emniyette ifadelerinin alınmasının ardından savcılık talimatıyla serbest bırakıldı.

Muhabir: Göksel Kayseri/ Efsun Yılmaz

Yayıncı: UFuk Kırabalı - İZMİR

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Urla'da Motosiklet Hırsızlığı İddiası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement