Uşak 112 Acil Sağlık Hizmetlerine Ambulans Takviyesi - Son Dakika
Yerel

Uşak 112 Acil Sağlık Hizmetlerine Ambulans Takviyesi

Uşak 112 Acil Sağlık Hizmetlerine Ambulans Takviyesi

Uşak’ta 112 Acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından Uşak’a tahsis edilen 6 ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi.

14.02.2015 12:54

Uşak'ta 112 Acil sağlık hizmetlerinde kullanılmak üzere Sağlık Bakanlığı tarafından Uşak'a tahsis edilen 6 ambulans düzenlenen törenle hizmete girdi.

Kent meydanında düzenlenen törene Vali Seddar Yavuz, Milletvekili Mehmet Altay, Vali Yardımcısı Sait Topoğlu, İl Genel Meclisi Başkanı Mehmet Nacar, daire müdürleri ve sağlık çalışanları katıldı.

1990'lı yıllarda hastanelerde muayene olmak isteyenler ile ilaç sırasında bekleyenlerin manşetlerde yer aldığı ülkemizde son 10 yıl sağlık alanında adeta bir devrim yapıldığını belirten Vali Seddar Yavuz, "Sağlık üzerinde titizlikle durulması gereken ve ihmale gelmeyen bir alan. Vatandaşımız her alanda olduğu gibi sağlık alanında da hizmetin en iyisine layıktır. Sağlık Bakanlığımızca ilimize tahsis edilen 6 ambulans ile vatandaşımıza en iyi şekilde hizmet edilecektir. İlimizde 2002 yılında 3 tane Acil Sağlık İstasyonu ile sürdürülen Acil Sağlık Hizmetleri gerek kalite gerek nicelik olarak şu an itibari ile 11 istasyonda 26 ambulans ile hizmet vermekte iken bugün ambulans sayımız yeni araçlarla 32'ye çıkacak" dedi.

Konuşmaların ardından Sağlık Bakanlığı tarafından tahsis edilen 6 ambulans Vali Seddar Yavuz ve protokol üyeleri tarafından kurdele kesilerek hizmete sunuldu. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak 112 Acil Sağlık Hizmetlerine Ambulans Takviyesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement