Uşak Belediyesi Travel Turkey Fuarına Katıldı - Son Dakika
Yerel

Uşak Belediyesi Travel Turkey Fuarına Katıldı

Uşak Belediyesi Travel Turkey Fuarına Katıldı

İzmir'de gerçekleşen Travel Turkey Fuarı'na katıldı.

07.12.2012 11:45

Uşak Belediyesi,

İzmir'de gerçekleşen Travel Turkey Fuarı'na katıldı. Türkiye'nin turizm alanındaki en büyük buluşmalarından biri olarak gösterilen fuarda kentin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımı yapılıyor.

09 Aralık tarihine kadar devam edecek olan fuarda kentin tarihi, kültürel ve doğal zenginlikleri açılan stantta tanıtılacak. Belediye Başkanı Ali Erdoğan, fuarda kentin sahip olduğu değerlerinin tanıtımına katkı sağlamayı amaçladıklarını söyledi. Uşak'ın tanıtımına katkı sağlayacak fuar organizasyonlarını önemsediklerini de belirten Ali Erdoğan, " Sahip olduğumuz tarihi ve kültürel zenginliklerimizi bugüne kadar hak ettiği oranda tanıtamadık. Bu eksikliği gidermek istiyoruz" dedi.

Daha önce katıldıkları fuarlarda Uşak'ın unutulmaya yüz tutmuş değerlerini gün yüzüne çıkarmayı hedeflediklerini de vurgulayan Erdoğan, " Uşak halıları ile ilgili çalışmalarımız var. Halılarımızın en iyi yerlere gelmesi için verdiğimiz mücadelede fuarlarda önemli bir yer tutuyor. Tanıtım atağımızda güzel haberler almaya başladık. Uşak halılarına olan talep giderek artıyor" dedi.

Uşak Belediyesi'nin fuar organizasyonlarını önemsediğini ve katılmaya devam edeceğini dile getiren Belediye Başkanı Ali Erdoğan, " İlimizin tanıtımının en iyi şekilde

olmasın istiyoruz. Karun Hazineleri, tarihi evler, ören yerleri, kanyonlar gibi önemli kültürel değerlere sahibiz.

Ama bu değerlerimizi maalesef bugüne kadar yeteri kadar tanıtamadık. Bu nedenle fuar organizasyonları önemli bir fırsat. İzmir'de katıldığımız Travel Turkey Fuarı da bu bağlamda önemli bir yer tutmaktadır. Fuarın turizm fuarı olması ilimizin tanıtımı açısından başka bir öneme haiz.. Fuar sonunda istediğimiz sonuçları alacağımıza inanıyorum" dedi. - UŞAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uşak Belediyesi Travel Turkey Fuarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement