Uşak'ta 2 Belediye Meclisi Üyesine Ait Otomobillerin Kurşunlandığı İleri Sürüldü - Son Dakika
Yerel

Uşak'ta 2 Belediye Meclisi Üyesine Ait Otomobillerin Kurşunlandığı İleri Sürüldü

Uşak'ta Bir Süre Önce MHP'den İstifa Eden İki Belediye Meclis Üyesine Ait Üç Otomobilin Kurşunlandığı İleri Sürüldü

17.01.2011 18:32

Uşak'ta bir süre önce MHP'den istifa eden iki belediye meclis üyesine ait üç otomobilin kurşunlandığı ileri sürüldü.

Alınan bilgiye göre, dün gece yarısı Uşak Belediye Meclisi üyeleri Metin Çekçek ile Ebru Özsoy'a ait üç otomobil, kimliği belirsiz kişiler tarafından yarım saat arayla kurşunlandı.

Olayın ardından harekete geçen emniyet güçleri saldırgan ya da saldırganları yakalamak için geniş çaplı operasyon başlattı.

Uşak Belediyesi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Metin Çekçek olayın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, evinin önünde park halinde duran otomobiline sabaha karşı kimliği belirsiz kişi yada kişiler tarafından av tüfeği ile ateş edildiğini söyledi.

Saldırıda herhangi bir yaralanmanın meydana gelmemesinin sevindirici olduğunu ifade eden Çekçek, 'Benim aracım kurşunlandıktan bir süre sonra yine Belediye Meclis Üyesi Ebru Özsoy'a ait iki otomobil daha kurşunlanmış. İki olayın faillerinin aynı kişi yada kişiler olduğunu düşünüyorum. Emniyet güçleri saldırı ile ilgili gerekli tahkikatı yapıyor' dedi.

Uşak Emniyet Müdürü Cafer Şahin ise meydana gelen kurşunlama olayları ile ilgili geniş çaplı operasyon başlatıldığını, olaylarda aynı silahın kullanıldığının tespit edildiğini belirterek, soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Araçları kurşunlanan iki belediye meclisi üyesi, bir süre önce Uşak Belediye Başkanı Ali Erdoğan'ın MHP'den istifasının ardından partilerinden istifa etmiş ve bağımsız belediye meclisi üyesi olarak görevlerini sürdürme kararı almışlardı.

(SON-SY-İU) - UŞAK

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Uşak'ta 2 Belediye Meclisi Üyesine Ait Otomobillerin Kurşunlandığı İleri Sürüldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement