Uyanış Kedem'de Kutlu Doğum Programı Düzenlendi - Son Dakika
Yerel

Uyanış Kedem'de Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Uyanış Kedem\'de Kutlu Doğum Programı Düzenlendi

Keçiören’de Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (S.A.V) doğumunun 1445’inci yıl dönümü nedeniyle yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor.

13.04.2016 11:40

Keçiören'de Peygamberimiz Hz. Muhammed'in (S.A.V) doğumunun 1445'inci yıl dönümü nedeniyle yapılan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri devam ediyor.

Uyanış KEDEM öğrencilerinin düzenlediği "Kutlu Doğum Programı" vatandaşlardan büyük ilgi görürken, programı Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın eşi Hatice Ak da izledi. Hatice Ak'a Keçiören TOGEM Başkanı Dr. Ayten Aydın da eşlik etti.

Keçiören Uyanış KEDEM şubesinde gerçekleştirilen program küçük bir öğrencinin okuduğu Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başladı. Peygamber sevgisini anlatan şiirlerin okunması ve semazen gösterisi eşliğinde verilen ilahi konserinin ardından minik öğrencilerden oluşan koro Allah'ın 99 ismi olan Esma-ül Hüsna'yı seslendirdi. Program Hz. Muhammed'in Veda Hutbesi'ni konu olan oratoryo ile sona erdi. Katılan bütün öğrencilere Kur'an-ı Kerim hediye edilirken, Hatice Ak çocuklar ile birlikte "Seni Görmeden Sevdik Ey Sevgili" yazılı pastayı kesti.

Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptığı açıklamada, "KEDEM öğrencilerimizin Kutlu Doğum Haftası için hazırladığı bu güzel programdan dolayı hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Başarılarının devamını diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uyanış Kedem'de Kutlu Doğum Programı Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement