Uysal: "Çözümün Adresi Belediyeye İnanın" - Son Dakika
Son Dakika Logo

Uysal: "Çözümün Adresi Belediyeye İnanın"

Uysal: "Çözümün Adresi Belediyeye İnanın"
29.01.2016 14:13

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal katlı otoparkta incelemelerde bulunarak şoför esnafına sorunların çözümünün adresinin belediye olduğunu söyledi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesi Belediye Başkanı Hüseyin Uysal katlı otoparkta incelemelerde bulunarak şoför esnafına sorunların çözümünün adresinin belediye olduğunu söyledi.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, yıkımı gündemde olan katlı otoparkta incelemelerde bulunarak şoför esnafı ile görüştü. Köylere yolcu taşımacılığı yapan minibüslerin şoförleri ile sohbet eden Uysal ""Ereğli'nin gelecek yıllarını planlıyoruz. Bu aşamada sağda-solda söylenenlere değil, çözümün adresi olan belediyeye inanın. Kapım sizlere 24 saat açık" dedi.

Başkan Uysal daha sonra pazaryerine gelip incelemelerde bulundu. Pazaryerinde yapılan çalışma alanlarını gezen Uysal "İçinde, erkek ve kadın tuvaletleri, erkek ve bayan mescitleri ve bebek emzirme ve alt değiştirme odalarının bulunduğu alanlarda inşaat çalışmalarımız devam ediyor. Çok yakın zamanda çalışmaları tamamlayıp buraları hem esnafımızın hem de buraya alış verişe gelen halkımızın hizmetine açacağız" diye konuştu. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Uysal: 'Çözümün Adresi Belediyeye İnanın' - Son Dakika


Advertisement