Vali Akpınar Bozüyük Osb'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Akpınar Bozüyük Osb'de İncelemelerde Bulundu

Vali Akpınar Bozüyük Osb\'de İncelemelerde Bulundu

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bozüyük ilçesini ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

31.05.2013 18:48

Bilecik Valisi Halil İbrahim Akpınar, Bozüyük ilçesini ziyaret ederek Organize Sanayi Bölgesi'nde (OSB) incelemelerde bulundu.

Vali Akpınar, ilk olarak Bozüyük Kaymakamlığı'nda, İlçe Kaymakamı Oktay Kaya, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant ve OSB Yönetim Kurulu üyelerinin yer aldığı toplantıya katıldı. Gündemde olan çeşitli konuların görüşüldüğü ve bazı kararlar alındığı toplantının ardından Vali Halil İbrahim Akpınar, Kaymakam Kaya ile birlikte Bozüyük OSB'deki TEİAŞ A.Ş.'yi ziyaret etti. Burada 6. İletim Tesis İşletme Grup Müdürü Kemalettin Koçdağ'dan yüksek gerilim hattı trafo indirme merkezi hakkında bilgi alan ve tesiste incelemede bulunan Vali Akpınar, Bozüyük Organize Sanayi Bölgesinde (BORSAB)

faaliyet gösteren fabrikaların düzenli ve kesintisiz elektrik enerjisi kullanacağını belirterek, "Fabrikalarımıza istedikleri kadar enerji vereceğiz. Burası ileriye dönük olarak OSB'ye gelecek olan fabrikaları da destekleyecek. Mevcut trafoya 50 mv'lik trafo kurulduğunda çeşitli şekilde elektrik enerjisi tüketen fabrikalarımızın hepsinin ihtiyacı karşılanmış olacak" dedi.

Daha sonra OSB'de yer alan bazı fabrikaları ziyaret eden ve ilgililerden bilgi alan Vali Akpınar, yaptığı açıklamada, Bozüyük OSB'deki altyapı çalışmalarının büyük bir kısmının tamamlandığını bir kısmının da devam ettiğini ifade ederek, "Önümüzdeki yıl sonu itibariyle tüm altyapı hizmetleri tamamlanmış olacak. Faaliyette olan fabrikaların çalışmalarına bir mani yok. İkinci etap çalışmaları da tamamlandığında dört başı mamur bir OSB olmuş olacak. DDY'nın yapmış olduğu Lojistik Merkezi yatırımı ve Yüksek Hızlı Tren projesi devam ediyor. Hem fabrikalar hem de bölge için güzel yatırımlar yapılıyor" şeklinde konuştu. - BİLECİK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Akpınar Bozüyük Osb'de İncelemelerde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement