Vali Altınok, Ortaköy İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Altınok, Ortaköy İlçesini Ziyaret Etti

Vali Altınok, Ortaköy İlçesini Ziyaret Etti

Aksaray Valisi Selami Altınok, Ortaköy ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

22.10.2012 18:21

Aksaray Valisi Selami Altınok, Ortaköy ilçesini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

Aksaray Valisi Selami Altınok'un ziyaretine, Jandarma Komutanı Albay Erdal Eren, Emniyet Müdürü Mustafa Şahin, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yusuf İnceer, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Bestami Zabun, İl Müftüsü Bekir Gülce, Milli Eğitim Müdürü Lütfiye Deneri, Sağlık Müdür Yardımcısı Dr. Erol Çelik de katıldı.

İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük, Ortaköy İl Genel Meclis Üyeleri ve ilçe protokol üyeleri tarafından karşılanan Vali Altınok, kaymakamlığı ziyaret etti. İlçe Kaymakamı Harun Başıbüyük'ten ilçe hakkında bilgi alan Vali Altınok, Aksaray'ın en büyük ilçesi olan Ortaköy'ün potansiyeli büyük bir ilçe olduğunu söyledi. İlçede tüm kurum ve kuruluşların kendi alanlarında çalışmalarını en iyi şekilde yürüttüğünü ifade eden Vali Altınok, sorun ve ihtiyaçların belirlenerek Ortaköy'ün daha da gelişmesi için el birliği içinde çalışacaklarını belirtti.

İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret eden Vali Selami Altınok daha sonra Ortaköy Belediyesini de ziyaret etti. Belediye Başkanı Mahmut Ütük'ten hizmetlerle ile ilgili bilgi alan Vali Altınok, Merkez Parkında vatandaşlarla selamlaşarak bir süre sohbet etti. Vali Altınok, kapalı spor salonu ve Devlet Hastanesi ek bina inşaatında incelemelerde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altınok, Ortaköy İlçesini Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement