Vali Altıparmak'tan Rektör Koçak'a Veda Ziyareti - Son Dakika
Yerel

Vali Altıparmak'tan Rektör Koçak'a Veda Ziyareti

Vali Altıparmak\'tan Rektör Koçak\'a Veda Ziyareti

Son Valiler Kararnamesi ile Denizli Valiliği’ne atanan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, veda ziyaretleri kapsamında Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ı makamında ziyaret etti.

11.06.2016 11:29

Son Valiler Kararnamesi ile Denizli Valiliği'ne atanan Erzurum Valisi Dr. Ahmet Altıparmak, veda ziyaretleri kapsamında Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak'ı makamında ziyaret etti.

Vali Altıparmak, 3 yıllık Erzurum Valiliği boyunca Erzurumlularla uyum içerisinde çalışarak, görevini en iyi şekilde yerine getirmenin gayreti içerisinde olduğunu belirterek, yeni görev yeri olan Denizli'de de aynı azim ve güçle çalışmalarına devam edeceğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Hikmet Koçak ise Vali Ahmet Altıparmak'a nazik ziyaretleri için teşekkür ederek, kendisinin sürekli Erzurum için çalışan, Erzurum'un sorunlarıyla yakından ilgilenen ve çözüm yolları araştıran bir vali olduğunu söyledi. Ayrıca Koçak, Vali Ahmet Altıparmak'ın destek ve girişimleriyle şehir-üniversite iş birliğinde önemli bir mesafe kat edildiğini vurguladı. - ERZURUM

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Altıparmak'tan Rektör Koçak'a Veda Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement