Vali Azmi Çelik Çifteler İlçesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Azmi Çelik Çifteler İlçesi'ni Ziyaret Etti

Vali Azmi Çelik Çifteler İlçesi\'ni Ziyaret Etti

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çifteler İlçesi’ne giden Vali Azmi Çelik, Kaymakam Gökhan Öztürk’ü ve Belediye Başkanı Metin Özen ‘i makamlarında ziyaret etti.

01.11.2016 12:26

Çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulunmak üzere Çifteler İlçesi'ne giden Vali Azmi Çelik, Kaymakam Gökhan Öztürk'ü ve Belediye Başkanı Metin Özen 'i makamlarında ziyaret etti.

İlk olarak Çifteler Kaymakamlığı'nı ziyaret eden Vali Çelik, ilçenin genel durumu hakkında Kaymakam Öztürk'ten bilgi aldı. Eğitim, sağlık, asayiş ve sosyal aktiviteler hakkında da çeşitli bilgiler aktaran Kaymakam Öztürk, Vali Çelik'i ilçelerinde görmekten büyük mutluluk duyduğunu belirterek sözlerini bitirdi.

Daha sonra Vali Çelik, Kaymakam Öztürk ve beraberlerindeki heyet, Belediye Başkanı Metin Özen'i makamında ziyaret etti. Farklı coğrafyalardan gelen insanların kültürlerini birleştirerek ilçede bir bütünlük oluştuğunu söyleyen Başkan Özen, belediyenin ilçede yaptığı yatırımları anlattı. İlçe halkının rahat ve huzurlu bir ortamda yaşamaları sağlamak adına yapılan projeleri tamamlamaya çalıştıklarını aktaran Başkan Özen, Sakarya Nehri'nin doğduğu Sakaryabaşı Su Kaynağı'nın ilçenin turizm alanında tanınmasına katkı sağladığını bildirdi. Sakaryabaşı'nı güzel bir mesire yeri olarak nitelendiren Başkan Özen, ilçenin her alanda kalkınması için ellerinden geleni yaptıklarını sözlerine ekledi.

Ziyaretlerinin ardından ilçeye bağlı mahalle muhtarları ile bir araya gelen Vali Çelik, muhtarların dilek ve temennilerini dinledi. Çifteler İlçesi'nin hem tarım, hem hayvancılık, hem de turizm alanında büyük gelişmeler kaydettiğini belirten Vali Çelik, halkın yaşamını kolaylaştıracak yatırımlarda ise sona gelinmesinin sevindirici olduğunu ifade etti. İlçede yapımı devam eden inşaat çalışmalarını da yakından inceleyen Vali Çelik, ardından ilçeden ayrıldı. Vali Çelik'e bu ziyaretlerinde, İl Milli Eğitim Müdürü Necmi Özen ve Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mehmet Salih Söğüt eşlik etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Azmi Çelik Çifteler İlçesi'ni Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement