Vali Büyük: "Asli Görevimiz Milletimize Hizmet" - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük: "Asli Görevimiz Milletimize Hizmet"

Vali Büyük: "Asli Görevimiz Milletimize Hizmet"

Adana Valisi Mustafa Büyük, tek amaçlarının millete hizmet etmek olduğunu belirterek, "Bu uğurda kamu ve sivil toplum kuruluşlarımız ile işbirliği içerisinde çalışacağız” dedi.

06.07.2014 13:12

Adana Valisi Mustafa Büyük, tek amaçlarının millete hizmet etmek olduğunu belirterek, "Bu uğurda kamu ve sivil toplum kuruluşlarımız ile işbirliği içerisinde çalışacağız" dedi.

Kozan ilçesini ziyaret ederek bazı incelemelerde bulunan Vali Büyük, Kaymakamı Avni Oral ile birlikte Kozan Çarşısı'nda esnafları da ziyaret etti.

İş yeri sahipleri ile sohbet eden Büyük, kendisine sevgi gösterisinde bulunan vatandaşlar ile de yakından ilgilenip, taleplerini dinledi.

Vali Büyük, vatandaşların sorunlarının çözülmesi konusunda yetkililere talimat verdi. Ziyaret sırasında Tarihi Hoşkadem Camii'ni de ziyaret eden Vali Büyük, caminin tarihi hakkında bilgi aldı.

Cami cemaatiyle görüşen Vali Büyük, Kozan'da sevilip, sayılan ve İplikçi Mehmet Efendi olarak bilinen, yaklaşık 90 yaşındaki hayırsever Mehmet Özsoy ile de sohbet ederek, "Milletimizin refahını ve huzurunu sağlayarak, onlara hizmet etmek asli görevimizdir. Tüm kurumlarımızın tek amacı var; milletimize hizmet etmek. Bu uğurda kamu ve sivil toplum kuruluşlarımız ile işbirliği içerisinde çalışacağız" şeklinde konuştu.

Vali Büyük'ün esnaf ziyareti, iş yeri sahipleri ve vatandaşlar ile karşılıklı sohbetle son buldu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük: 'Asli Görevimiz Milletimize Hizmet' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement