Vali Büyük'ten Karataş'a Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Büyük'ten Karataş'a Ziyaret

Vali Büyük\'ten Karataş\'a Ziyaret

Adana Valisi Mustafa Büyük ilçe gezileri kapsamında Karataş’ta çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

03.11.2015 13:36

Adana Valisi Mustafa Büyük ilçe gezileri kapsamında Karataş'ta çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.

Karataş ziyaretinde ilk olarak Kaymakam Recep Öztürk'ü makamında ziyaret eden Vali Büyük, Öztürk'ten ilçenin genel durumu ve gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Vali Büyük, kaymakamlıkta yaptığı açıklamada, kamu hizmetlerinin vatandaşların huzur ve mutluluğunun sağlanması açısından çok önemli olduğuna vurgu yaparken, Kaymakam Recep Öztürk'ün şahsında tüm kamu görevlilerine çalışmalarında başarılar diledi.

GAZİSİ UZMAN ÇAVUŞU EVİNDE ZİYARET ETTİ

Vali Mustafa Büyük, Karataş Kaymakamlığı'nı ziyaretinin ardından Eylül ayında Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde bölücü terör örgütüyle girilen çatışmada yaralanarak, Ankara Gülhane Askeri Tıp Akademisi'nde (GATA) tedavi olduktan sonra taburcu edilen Gazi Uzman Çavuş Gökmen Şırnak'ı evinde ziyaret etti. Vali Büyük, Gazi Gökmen Şırnak'ı ziyaretinde, ülkenin bölünüp, parçalanmasına, milli birlik ve beraberliğin, kardeşliğin bozulmasına yönelik hain emellerin asla gerçekleşmeyeceğini ifade etti. Vali Büyük, vatan ve millet için canlarını veren şehit ve gazilerin daima minnet ve şükranla anılacağını söyledi. Gazi Uzman Çavuş Gökmen Şırnak ise konuşmasında, Vali Büyük'e ziyaretinden dolayı teşekkür etti ve vatan sevgisinin hiçbir şeyle ölçülmeyeceğini, emniyet güçlerinin vatanın dört bir köşesinde bu bilinçle hareket etmeye daima hazır ve kararlı olduklarını kaydetti.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Mustafa Büyük, Gazi Uzman Çavuş Gökmen Şırnak'ı ziyaretinin ardından Karataş esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, onlarla sohbet etti. Esnaf ve vatandaşlarının hal ve hatırlarını soran, talep ve beklentilerini dinleyen Vali Mustafa Büyük, ilçelerde yaşanan sorunların çözümlenmesi için kamu olarak yerel yönetimler ile işbirliği içinde ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini ifade etti. Adana'nın Akdeniz'den dünyaya açılan kapısı olan Karataş'ın, denizi ve sahiliyle özellikle turizm açısından cazip yatırım olanaklarına sahip olduğuna dikkat çeken ve yatırımcıların destekçisi olduklarını belirten Vali Mustafa Büyük, kentin tüm ilçelerinde periyodik olarak gerçekleştirdiği vatandaş buluşmalarını sürdüreceğini belirtmesinin ardından Karataş'tan ayrıldı. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Büyük'ten Karataş'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement