Vali Celalettin Güvenç, Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika
Yerel

Vali Celalettin Güvenç, Esnaf Ziyaretinde Bulundu

Vali Celalettin Güvenç, esnaf ziyaretinde bulundu.

06.03.2012 16:20

Vali Celalettin Güvenç, esnaf ziyaretinde bulundu.

Güvenç, beraberinde Belediye Başkan Vekili Fevzi Yücetepe, Emniyet Müdürü Mehmet Likoğlu ve Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz ile ilk olarak Kasap Pazarı'nda incelemelerde bulundu.

Vali Güvenç, daha sonra yaptığı açıklamada, Haşimiye Meydanı ve çevresinin otantik mekanlar olduğunu söyledi.

Söz konusu bölgenin korunarak, aslına uygun restore edilmesi gerektiğini ifade eden Güvenç, şunları kaydetti:

"Esnafın halini, hatırını sorduk. Kapalı yerleri gezdik. Oralara nasıl bir çözüm bulabiliriz ona baktık. Kasaplarımızı ziyaret ettik. Hijyen bizim için çok önemli. Çok turist alıyoruz. Şehirlerde kötü görüntülere izin vermemiz lazım. Bununla ilgili daire amirlerimiz belediye başkanlarımız ve esnafımızla görüş alışverişinde bulunuyoruz. İnşallah daha güzel şeyler olacak" dedi.

Buradaki temaslarının ardından Şanlıurfa Ticaret Merkezine geçen ve burada vatandaşların sorunlarını dinleyen Güvenç, mülkiyeti Vakıflar Bölge Müdürlüğüne ait Eyyüp Peygamber Makamında bulunan ve kullanılmayan 2 katlı, 7 odalı meskeni gezdi.

Söz konusu mekanın İl Özel İdare Müdürlüğün devredilmesi için Vakıflar Bölge Müdürü Müslüm Tüysüz'e talimat veren Vali Güvenç, eski hayvan pazarında da hayvancılıkla uğraşan esnafın sorunlarını dinledi.

- ŞANLIURFA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Celalettin Güvenç, Esnaf Ziyaretinde Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement