Vali Çelik'ten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

Vali Çelik'ten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Ziyaret

Vali Çelik\'ten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü\'ne Ziyaret

Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’nü ziyaret eden Eskişehir Valisi Azmi Çelik, yapılan çalışmalarla insanların artık kendi kaderine terk edilmediğini söyledi.

15.12.2016 11:48

Eskişehir Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nü ziyaret eden Eskişehir Valisi Azmi Çelik, yapılan çalışmalarla insanların artık kendi kaderine terk edilmediğini söyledi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sultan Murat Aydın ile bir araya gelen Vali Çelik, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı. Şehit yakınları ve gazilere yönelik iş ve işlemlerin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü koordinesinde yürütülmekte olduğunu söyleyen Müdür Aydın, koruyucu aile, sosyal ve ekonomik destek, engelli vatandaşlara verilen hizmetler hakkında da bilgilendirmelerde bulundu. Engel oranı en az yüzde 40 olan kişilere ise engelli kimlik kartı verildiğini belirten Müdür Aydın, maddi durumu iyi olmayan engelli ailelerinin evde bakım hizmetinden yararlanabileceklerini hatırlattı. Sosyal yardım alanında da çeşitli çalışmalar yaptıklarını ifade eden Müdür Aydın, Vali Çelik'e ziyaretten dolayı teşekkürlerini iletti.

Gösterdiği misafirperverlik ve verdiği bilgiler için Müdür Aydın'a teşekkür eden Vali Çelik ise, "Sosyal devlet olmanın temel amaçlarından biri de vatandaşlarımızın insanca yaşamasını sağlamaktır. İnsanlar kendi kaderine terk edilmemeli. Herkesi eşit şartlarda değerlendirmek, devlet olarak bizim görevimiz. Son zamanlarda devletimiz; engelli vatandaşlarımıza, yetim ya da terk edilmiş çocuklarımıza, yaşlılarımıza, şehit yakınlarına ve gazilerimize çok güzel imkanlar sunuyor. Bu imkanların daha da artırılması için Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı çeşitli çalışmalar yapmaktadır" dedi.

Ziyaretin sonunda Vali Çelik, müdürlük binasındaki birimleri gezerek personelle sohbet etti. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Vali Çelik'ten Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement