Kırklareli Valisi Esengül Civelek, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla Kırklareli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezinde hizmet alan engellilerle yemek programında buluştu.
Programda Kırklareli Valisi Esengül Civelek, Vali Yardımcısı Erdoğan Beypınar, Aile ve Sosyal Politikalar Kırklareli İl Müdürü Hatice Malkoç Çetin, Kırklareli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi Müdürü Hakan Yağan ve Kırklareli Bakım ve Rehabilitasyon Aile Danışma Merkezi öğrencileri bir araya geldi. Moral yemeğinde, engelli bireyler gönüllerince eğlenerek mutlu oldu.
Engelli öğrencilerle moral yemeği sonrasında Vali Civelek, Vilayet Meydanında bulunun Vilayet Taksiye uğrayarak taksi şoförleri ile sohbet edip çay içti. Vali Civelek, şoförlerin istek ve ihtiyaçlarını dinledi. - KIRKLARELİ
Son Dakika › Yerel › Vali Civelek'ten Engelli Öğrencilere Moral Yemeği - Son Dakika
Sizin düşünceleriniz neler ?