Vali Çomaktekin, Köy Halkı ile İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika
Yerel

Vali Çomaktekin, Köy Halkı ile İftarda Bir Araya Geldi

Vali Çomaktekin, Köy Halkı ile İftarda Bir Araya Geldi

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Taşova ilçesine bağlı Ballıdere köyünde düzenlenen iftar programına katıldı.

10.07.2014 12:34
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Vali İbrahim Halil Çomaktekin, Taşova ilçesine bağlı Ballıdere köyünde düzenlenen iftar programına katıldı.

Köy caminin bahçesinde düzenlenen iftar sonrası konuşan Vali Çomaktekin, oruç tutmanın önemine işaret etti.

"Birliğimizi beraberliğimizi sağlayan kardeşliğimizi pekiştiren çok önemli milli ve manevi değerlerimiz vardır. Bu manevi değerlerimizden biri de inancımız gereği oruç tutmamızdır" diyen Çomaktekin, şöyle devam etti:

"Oruç topluma çok önemli katkılar sağlıyor, insanların bir araya gelmesini, insanların başkalarını düşünmesini empati yapmasını sağlıyor. İnsanımız zaten cömert, dinimizin gereği bizler cömert olmak zorundayız ikramı seven bir milletiz inancımız gereği budur. Halkımız ikram etmeyi sever, misafire ikram etmeyi bir başkasının oruç  sofrasında bulunması ve bir başkasının orucunda katkıda bulunmayı seviyor. Bugün bunu burada çok güzel müşahede ettik. Ben bu güzel ortamı bize sağladığınız için bizi böylesine güzel bir şekilde misafir ettiğiniz için şükranlarımı sunuyor, hepinize sağlık mutluluk afiyet diliyorum, hepinizden Allah razı olsun diyor hayırlı ramazanlar diliyorum."

Vali Çomaktekin daha sonra 1993 yılında Almanya'nın Solingen kentinde iki kızı ve torunlarını kundaklama sonrası kaybeden Mevlüde ve Durmuş Genç ile bir süre sohbet etti.

Ballıdere köyü muhtarı Engin Bayraktar ise "Bugün düzenlediğimiz yemeğimize sayın valimiz geldi ona çok teşekkür ediyorum. Bizim amacımız birlik ve beraberlik teşekkür ediyorum" dedi. - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Çomaktekin, Köy Halkı ile İftarda Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement