Vali Demir, Özel Eğitim Okulları ile Liseleri Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

Vali Demir, Özel Eğitim Okulları ile Liseleri Ziyaret Etti

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, özel eğitim okulları ile bazı liseleri ziyaret etti.

03.01.2012 18:00

Denizli Valisi Abdülkadir Demir, özel eğitim okulları ile bazı liseleri ziyaret etti.

Vali Demir, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ahmet Altın, Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ahmet Uçmaklı ve İl Özel İdare Genel Sekreteri Adem Oklu ile birlikte engellilere eğitim veren özel eğitim kurumları ile bazı liselerde incelemelerde bulundu.

Polis Amca Eğitim Uygulama Okulu ve İş Eğitim Merkezi, Yeşilköy İşitme Engelliler İlköğretim Okulu, Özel Eğitim Meslek Lisesi, Erken Çocukluk Eğitim Merkezi, Çamlık İlköğretim Okulu ve İş Okulu, İsmail Tosunoğlu İş Eğitim Merkezi ile Aydem Fen Lisesi, Erbakır Fen Lisesi, İbrahim Cinkaya Sosyal Bilimler Lisesi, Lütfi Ege Anadolu Öğretmen Lisesi ve Mustafa Kaynak Anadolu Lisesini ziyaret eden Demir, öğrencilerle sohbet etti.

Sınıfları gezerek okul idarecileri ve öğretmenlerden sorunları hakkında bilgi alan Demir, tespit edilen sorunların çözümü için ilgililere talimat verdi.

Vali Demir, Çamlık İlköğretim Okulu ve İş Okulu ile İsmail Tosunoğlu İş Eğitim Merkezi'nde Zihinsel Engelli Çocukları Koruma Okullarını ve Yaşam Evlerini Yaptırma ve Yaşatma Derneği ve Denizli Umut Çocukları Koruma ve Yaşatma Derneği yetkililerinin taleplerini de dinlerken, okulların atölyelerini de inceledi.

- DENİZLİ

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Vali Demir, Özel Eğitim Okulları ile Liseleri Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement